Hulp met inloggen bij mobile.X.com

Moet je je wachtwoord resetten?

Je kunt jezelf een e-mail sturen om je wachtwoord te resetten via X.com, mobile.X.com, of sms (als je je mobiele nummer aan je account gekoppeld hebt). Ontdek hoe je je wachtwoord kan resetten.

Als je een van onze apps gebruikt en niet mobile.twitter.com om toegang te krijgen tot X, kijk dan eens naar de volgende artikelen voor het oplossen van problemen met onze mobiele apps.

Algemene probleemoplossing

• Probeer je cache en cookies te wissen voor de mobiele browser van je apparaat. Je kan de cache leegmaken en de cookies wissen vanuit het instellingenmenu van je mobiele browser.
  • Controleer of javascript is ingeschakeld op je apparaat.

Andere dingen om te proberen

• Als je nog steeds niet kan inloggen, controleer dan of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt.
  • Probeer in te loggen via een computer. Als je wel op een computer kan inloggen maar niet via de browser van je mobiele apparaat, schakel dan je telefoon uit en wacht 5 minuten om de verbinding te resetten.