Hulp bij het bevestigen van je e-mailadres

Wanneer je het e-mailadres voor je account toevoegt of wijzigt, sturen we je een e-mail waarin we je vragen de wijziging te bevestigen. Klik in de e-mail die je ontvangt op Nu bevestigen om ons te laten weten dat het e-mailadres van jou is.

Ik heb nooit een bevestigingsmail van Twitter ontvangen

Als je nooit een e-mail van ons hebt ontvangen, zijn er een aantal plekken waar je e-mail kan zijn beland:

• Spam-, junk- en bulkmailmappen: onze e-mails worden door bepaalde e-mailproviders of internetproviders soms als spam uitgefilterd of geblokkeerd. Kijk dus ook even in je mappen voor ongewenste e-mail.
  • Filters en tabbladen: oproep aan alle gebruikers van Gmail! Kijk ook of het tabblad Sociaal e-mails van X bevat als je dat nog niet hebt gedaan.

Ik heb de e-mail ontvangen, maar de knop werkt niet

Als je de e-mail hebt ontvangen, maar problemen hebt om je e-mailadres te bevestigen, probeer je de volgende stappen:

1. Log in bij je account: je kan inloggen voordat je op de knop Nu bevestigen klikt of we vragen je om in te loggen nadat je op de knop hebt geklikt. In beide gevallen vragen we je om in te loggen, zodat we de bevestiging kunnen voltooien.
  2. Je bevestigingsmail opnieuw versturen: de link Nu bevestigen die we je sturen, kan zijn verlopen (we doen dit vanwege beveiligingsredenen), maar we kunnen je een nieuwe link toesturen. Log in op je X-account om een nieuwe e-mail van ons te vragen. Aan de bovenkant van het scherm van je account zoek je naar het gele bericht. Klik op de knop Bevestiging opnieuw verzenden en controleer je e-mail opnieuw.

Niets werkt

Als je de e-mail opnieuw hebt laten verzenden en nog steeds problemen hebt, zijn hier tips voor probleemoplossing:

1. Sturen we de bevestiging naar het verkeerde e-mailadres? Controleer je Accountinstellingen opnieuw om te controleren of je e-mailadres correct is ingevoerd. Zie je typefouten? Hebben we een oud e-mailadres in ons bestand? Voer de nodige correcties uit en klik op opslaan. We sturen je een nieuwe e-mail als je het adres hebt bijgewerkt.
  2. Probeer het e-mailadres te wijzigen in een e-mailadres met een groot domein (Gmail, Yahoo, enzovoort). De aflevering van e-mails aan deze domeinen verloopt meestal beter.
  3. Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op.