Hulp bij toegang tot e-mailadres

Ik ben vergeten welk e-mailadres ik voor mijn account heb gebruikt

Als je nog steeds bent ingelogd bij je Twitter-app voor iOS of Android, kan je je e-mailadres bijwerken in de instellingen van je app. Je vindt meer informatie in het artikel Je e-mailadres bijwerken.

Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat ik voor mijn account heb gebruikt

Mijn mobiele nummer is geverifieerd in mijn account

• Als je je mobiele nummer hebt toegevoegd aan je account, kan je het nummer invoeren op de wachtwoordresetpagina en daarmee een nieuw wachtwoord ontvangen via sms.

Ik heb geen toegang tot het e-mailadres dat ik voor mijn account heb gebruikt en mijn mobiele nummer is niet geverifieerd

• Helaas kunnen we je niet verder helpen als je geen toegang hebt tot het e-mailadres van je account en geen geverifieerd mobiel nummer hebt toegevoegd. We begrijpen dat je teleurgesteld bent dat je geen toegang meer hebt tot een account, maar we stellen deze verificatie-eisen om er zeker van te zijn dat we geen gebruikersinformatie aan de verkeerde persoon geven.
  • We kunnen je account niet deactiveren of de gebruikersnaam vrijgeven als je geen toegang hebt tot het e-mailadres in je account en geen geverifieerd mobiel nummer hebt toegevoegd.
  • Overeenkomstig ons beleid kan het account uit ons systeem worden verwijderd als het niet meer actief is.
  • Je kan je registreren voor een nieuw account.

Waarom moet ik mijn mobiele nummer verifiëren om een ondersteuningsticket in te dienen?

Door het telefoonnummer dat je hebt ingevoerd te verifiëren, is het gemakkelijker om te bevestigen dat je de eigenaar van het account bent. Als het ingevoerde telefoonnummer eerder al gekoppeld was aan het account, bekijken we je ondersteuningsverzoek en kunnen we je telefoonnummer opnieuw aan je account toevoegen zodat je weer toegang hebt tot je account.

Opmerking:

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op