Over aanvullende registratie- en inloggegevens

Om X veilig te houden, vragen we sommige gebruikers om aanvullende informatie bij het registreren of inloggen.

Als je een nieuw account registreert, kan je bijvoorbeeld worden gevraagd om een telefoonnummer en/of een e-mailadres.

Als je inlogt bij een bestaand account, stellen we je mogelijk een vraag over je account die alleen jij kan beantwoorden. Het kan voorkomen dat we je een e-mail sturen met een code die je kan gebruiken om je identiteit te bewijzen en bij je account in te loggen.

Hulp nodig?

Als je de gevraagde informatie niet kan opgeven en je hulp nodig hebt bij het instellen van je account, kan je contact opnemen met ons ondersteuningsteam.