איך לסגור את החשבון שלך:

רוצה הפסקה מטוויטר? אנחנו מבינים. לפעמים טוב להתרחק קצת מהכול. ואם אתה רוצה להפסיק לגמרי, גם בזה אנחנו יכולים לעזור. בצע את ההנחיות המפורטות לגבי סגירה - או מחיקה - של חשבון טוויטר שלך.

הערה: אם יש לך בעיה עם החשבון (למשל ציוצים חסריםעוקב או מספרי עוקבים לא נכוניםמסרים ישירים חשודים או אפשרות של פריצה לחשבון), סגירה ופתיחה מחדש של החשבון לא תפתור את הבעיה. עיין במאמרים שלנו לגבי פתרון בעיות או פנה אל התמיכה של טוויטר.

 

סגירה לעומת מחיקה של חשבון טוויטר

סגירת חשבון טוויטר שלך היא הצעד הראשון למחיקה לצמיתות של חשבונך. סגירה נמשכת 30 יום. אם לא תיגש לחשבונך בתקופת הסגירה של 30 יום, חשבונך יימחק ושם המשתמש שלך כבר לא ישויך לחשבון.
 

 

סגירה של חשבון טוויטר

סגירה מתחילה את תהליך המחיקה לצמיתות של חשבון טוויטר שלך. צעד זה פותח חלון של 30 יום, שנותן לך מרווח זמן כדי להחליט אם לפתוח את חשבונך מחדש.

המשמעות של סגירת חשבון טוויטר שלך היא שלא ניתן יהיה לראות את שם המשתמש (או "הכינוי") והפרופיל הפומבי שלך באתר twitter.com, בטוויטר עבור iOS או בטוויר עבור Android. 
 

 

מחיקה של חשבון טוויטר

לאחר חלון 30 הימים של סגירת החשבון שלך, חשבון הטוויטר שלך יימחק לצמיתות. אם לא תיכנס לחשבונך במהלך פרק הזמן של 30 יום, נדע שאתה רוצה למחוק את חשבון טוויטר שלך לצמיתות. אחרי שחשבונך יימחק, הוא כבר לא זמין במערכות שלנו. לא יתאפשר לך להפעיל מחדש את חשבונך הקודם ולא תהיה לך גישה לציוצים ישנים.

כשחשבונך יימחק בתום חלון 30 הימים של סגירת החשבון, שם המשתמש שלך יהיה זמין לשימוש בידי חשבונות טוויטר אחרים.

 

דברים עיקריים שעליך לדעת לפני סגירת חשבונך

הנה כמה דברים שעליך לזכור אם החלטת לסגור או למחוק את חשבון טוויטר שלך:

  • מחיקת חשבון טוויטר שלך לא תמחק את המידע שלך ממנועי חיפוש כמו Google או Bing, כי לטוויטר אין שליטה על אתרים אלה. יש צעדים שאפשר לבצע באמצעות מנוע חיפוש.
  • אם תשבית את חשבון טוויטר שלך, אזכורים של שם המשתמש של חשבונך עדיין יישארו בציוצים של אחרים. עם זאת הוא כבר לא יקשר לפרופיל שלך, כי הפרופיל שלך כבר לא יהיה זמין. אם תרצה שהתוכן ייבדק בכפוף לכללים של טוויטר, תוכל להגיש בקשה כאן.
  • אין צורך למחוק את חשבונך כדי לשנות את שם המשתמש או הדואר האלקטרוני המשויכים לחשבון טוויטר שלך. עבור אל מידע על החשבון כדי לעדכן את הפרטים האלה בכל עת.
  • על ידי כניסה לחשבונך במשך חלון הזמן של 30 יום תוכל לשחזר את חשבונך בקלות.
  • אם תרצה להוריד את נתוני טוויטר שלך, תצטרך לבקש זאת לפני סגירת חשבונך. סגירת החשבון לא תגרום להסרת הנתונים מהמערכות של טוויטר.
  • טוויטר עשויה לשמור מידע מסוים בחשבונך הסגור, כדי להבטיח את הבטיחות והאבטחה של הפלטפורמה והאנשים שמשתמשים בטוויטר. מידע נוסף ניתן למצוא כאן.
     

אם יש לך בעיה בניהול חשבון טוויטר שלך, בדוק את הטיפים האלה לפתרון בעיות נפוצות לפני שתבחר למחוק את חשבון טוויטר שלך.

 
איך לסגור את החשבון שלך
Step 1

הקש על סמל תפריט הניווט , ואז הקש על סמל הגדרות ופרטיות.

Step 2

הקש על החשבון שלך, ואז הקש על סגור את החשבון שלך.

Step 3

קרא את המידע על סגירת חשבון, ואז הקש על סגור.  

Step 4

הזן את הסיסמה שלך כשתתבקש והקש על סגור.

Step 5

אשר שאתה רוצה להמשיך על ידי הקשה על כן, סגור.

Step 1

בתפריט העליון אתה תראה או את הסמל  של תפריט הניווט, או את סמל הפרופיל שלך. הקש על הסמל שמופיע והקש על הגדרות ופרטיות.

Step 2

הקש על חשבון, ואז הקש על סגור את החשבון שלך.

Step 3

קרא את המידע על סגירת חשבון, והקש על סגור.  

Step 4

הזן את הסיסמה שלך כשתתבקש והקש על סגור.

Step 5

אשר שאתה רוצה להמשיך על ידי הקשה על כן, סגור.

Step 1

הקש על הסמל עוד ואז הקש על הגדרות ופרטיות מתוך התפריט הנפתח.

Step 2

מהכרטיסייה החשבון שלך הקש על סגור את החשבון שלך.

Step 3

קרא את המידע על סגירת חשבון ואז הקש על סגור

Step 4

הזן את הסיסמה שלך כשתתבקש ואשר שאתה רוצה להמשיך על ידי לחיצה על הלחצן סגור את החשבון.


אם תגלה שאתה מתגעגע לטוויטר ועדיין לא עברו 30 יום, פשוט היכנס ובצע את הצעדים האלה כדי לפתוח מחדש את חשבונך.
 

 

שאלות נפוצות בנושא סגירת חשבון

האם סגירת טוויטר מוחקת גם את המסרים הישירים שלי?

במהלך התקופה של 30 יום, המסרים הישירים שלך לא יימחקו. עם סיום תקופת הסגירה ומחיקת חשבונך, מסרים ישירים ששלחת יימחקו גם הם.

סגרתי את החשבון שלי, למה הוא חוזר ונפתח?

אם נתת הרשאה ליישומי צד-שלישי כלשהם לגשת לחשבונך, ייתכן שאתה נכנס באופן עקיף דרך יישום אחר. מכיוון שכניסה לטוויטר אוטומטית פותחת מחדש את חשבונך, ודא שביטלת הרשאות גישה ליישומי צד-שלישי לחשבון טוויטר שלך.

מה קורה אם אין לי את הסיסמה שלי כשאני מנסה לסגור את החשבון?

אם שכחת את הסיסמה שלך או שאתה מקבל הודעה שהיא לא נכונה, ייתכן שתצטרך לאפס את הסיסמה. נסה לבקש איפוס סיסמה דרך הדואר אלקטרוני.

ביקשתי לקבל הודעה בדואר האלקטרוני לאיפוס סיסמה, אבל מה קורה אם איבדתי את הגישה לכתובת שהשתמשתי בה כדי להגדיר את החשבון שלי?

אם איבדת את הגישה לכתובת הדואר האלקטרוני המשויכת לחשבון טוויטר שלך, תצטרך לפנות לספק שירותי הדואר האלקטרוני שלך. קבל עזרה בגישה לכתובת הדואר האלקטרוני שלך. סגירה היא פעולה שצריכה להיעשות על ידי מי שמחזיק בחשבון מאומת או באמצעות בקשה של המחזיק בחשבון מאומת. אלא אם אתה רוצה לפנות אלינו מכתובת הדואר האלקטרוני המאומתת (או שיש לך גישה למספר טלפון מאומת שבחשבון), לא נוכל לסגור את החשבון בשמך. אם אין לך גישה למספר הנייד המאומת שבחשבונך, תוכל לבקש איפוס סיסמה.

איך אני סוגר חשבון שלי שננעל או הושעה?

לסגירת חשבונך שהושעה או ננעל, שלח בקשה כאן. ניתן לשלוח בקשות גם לכתובות המפורטות במקטע “איך לפנות אלינו” במדיניות הפרטיות שלנו.

תוכל גם לקבל עזרה בפתיחת הנעילה של חשבונך. קבל מידע נוסף על ניהול חשבונך שננעל או הושעה, כולל הגשת ערעור.

שתף מאמר זה