goglobalwithtwitterbanner

Näin käytät X Liteä Android-laitteella

Twitter Lite on pieneen tilaan menevä sovellus Twitterin käyttöön älypuhelimella. Twitter Lite ‑sovellus

• latautuu nopeasti 2G- ja 3G-verkossa.
  • minimoi datankäytön: ota datansäästö käyttöön ladataksesi vain ne kuvat tai videot, jotka haluat nähdä.
  • vie vähemmän tilaa: asennus vie alle 3 Mt, joten puhelimesi tallennustila riittää muuhunkin.

Huomautus: Twitter Lite on saatavana vain Google Play Kaupasta* ja toimii tällä hetkellä laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.0 tai uudempi. Jos et pääse Google Play Kauppaan, voit käyttää Twitteriä verkkosivustolla mobile.twitter.com.

Näin vähennät datankulutusta

Twitter Lite on suunniteltu minimoimaan Twitterin käytöstä aiheutuva datankulutus. Voit vähentää Twitterin datankäyttöä sallimalla datansäästötilan. Valitsemalla itse ladattavat kuvat tai videot kulutat vähemmän dataa.

• Napauta profiilikuvaa, niin hallintavalikko aukeaa.
  • Ota datansäästö käyttöön vaihtonäppäimellä.

Tässä tilassa kuvista näytetään pieni esikatselukuva, ja isompi kuva latautuu vain pyynnöstä. Voit katsella kuvia napauttamalla Lataa kuva Twitter Litessä.

Sisäänkirjautuminen tai rekisteröityminen

Pääset alkuun avaamalla Twitter Lite -sovelluksen sen latauduttua.

Kirjaudu sisään:

1. Napauta Kirjaudu sisään.
  2. Anna käyttäjätunnus, puhelinnumero tai sähköpostiosoite.
  3. Anna salasana.
  4. Napauta Kirjaudu sisään.

Rekisteröi uusi tili:

1. Napauta Rekisteröidy.
  2. Anna koko nimesi ja puhelinnumero. Jos käytät mieluummin sähköpostiosoitetta, napauta Käytä sähköpostia
  3. Napauta Rekisteröidy
  4. Anna salasana ja napauta Seuraava.
  5. Jos rekisteröidyt sähköpostiosoitteella, saatamme pyytää puhelinnumeroasi. Voit antaa sen tai napauttaa Ei nyt.
  6. Anna käyttäjätunnus (ehdotamme vapaita tunnuksia) ja napauta sitten Seuraava.
  7. Autamme sinua pääsemään alkuun ehdottamalla kiinnostuskategorioita ja niihin liittyviä tilejä.
  8. Jos sinulla on Android-laite, voit vastaanottaa push-ilmoituksia. Napauta Ota ilmoitukset käyttöön, jotta saat push-ilmoituksia.
  9. Kun olet valmis siirtymään omalle aikajanalle, napauta Valmis.

Näin twiittaat

1. Napauta kirjoita twiitti ‑kuvaketta  . Se löytyy omalta aikajanalta, haku- ja ilmoitukset-välilehdeltä ja profiilisivulta.
  2. Ala kirjoittaa kenttään, jossa on teksti Mitä tapahtuu?
  3. Jos haluat twiitata kuvan, napauta valokuva-kuvaketta  . Voit lisätä yhteen twiittiin enintään neljä kuvaa.
  4. Julkaise twiitti napauttamalla Twiittaa .

Huom. Opi luomaan useasta twiitistä muodostuva ketju.

Tilin löytäminen ja seuraaminen

Löydä tili:

1. Napauta hakua  .
  2. Kirjoita hakemasi tilin nimi tai käyttäjätunnus.
  3. Luettelo ehdotetuista tileistä ja suosituista puheenaiheista tulee näkyviin, kun alat kirjoittaa.

Seuraa tiliä:

1. Mene tilin profiiliin ja napauta Seuraa
  2. Jos näet twiitin, jonka kirjoittajaa haluaisit alkaa seurata, laajenna twiitti napauttamalla ja napauta sitten seuraa-kuvaketta .

Twiitin lisääminen kirjanmerkkeihin

Käytä Lisää kirjanmerkkeihin ‑toimintoa tallentaaksesi twiitin myöhempää käyttöä varten:

1. Napauta jaa-kuvaketta.
  2. Valitse Lisää kirjanmerkkeihin, jotta twiitti löytyy helposti myöhemmin.

Näin selaat kirjanmerkkejä:

1. Napauta profiilikuvaa vasemmassa yläkulmassa. Valitse valikosta Kirjanmerkit.

Etusivun aikajana

1. Napauta etusivu-kuvaketta  , niin pääset etusivun aikajanalle.
  2. Etusivun aikajanalla ovat uusimmat twiitit seuraamiltasi tileiltä.
  3. Kun Etusivu-välilehden vieressä on sininen pallukka, aikajanallesi on tulossa uusia twiittejä. Lataa uudet twiitit vetämällä aikajanaa sormella alas.
  4. Etusivun aikajanalla voit napauttaa yksittäistä twiittiä nähdäksesi twiitin tiedot. Täällä voit vastata twiittiin, uudelleentwiitata, lainata twiittiä tai tykätä twiitistä.
  5. Kun haluat takaisin aikajanalle, napauta takaisin  .

Ilmoitukset

Ilmoitukset-välilehdellä näet, miten muut reagoivat twiitteihisi, vastaavat sinulle tai puhuvat sinusta.

1. Napauta Ilmoitukset-kuvaketta  , niin pääset ilmoitusaikajanalle.
  2. Ilmoitusaikajanalla näet, mistä twiiteistäsi on tykätty, mitä omia twiittejäsi on uudelleentwiitattu, mitä twiittejä on suunnattu sinulle (vastaukset ja maininnat) sekä uudet seuraajasi.

Profiili ja asetukset

Pääset profiiliin ja asetuksiin profiilikuvaasi napauttamalla. Valikossa voit:

• Siirtyä profiiliisi napauttamalla Profiilia.
  • Pääset muokkaamaan profiilia napauttamalla Profiili ja sitten Muokkaa profiilia. Täällä voit muokata profiilikuvaa, nimeä, verkkosivustoa, sijaintia ja kuvausta.
  • Napauta Profiilia nähdäksesi seurattujen ja seuraajien lukumäärän sekä itse julkaisemasi sisällön ja omat tykkäyksesi.
  • Muokkaa asetuksia napauttamalla profiilikuvaasi ja valitsemalla valikosta Asetukset ja yksityisyys. Täällä voit muokata
  • Tilin asetuksia:
    • käyttäjätunnusta
    • puhelinta
    • sähköpostia
    • salasanaa
    • turvallisuutta
    • dataa ja käyttöoikeuksia: voit tarkistaa Twitter-tietosi ja Yhdistetyt sovellukset
  • Profiili ja turvallisuus -asetuksia
  • Ilmoitusasetuksia
  • Sisältöasetuksia
  • Yleisiä asetuksia, kuten datankäyttöä

Yötilan käyttöönotto

1. Napauta profiilikuvaa vasemmassa yläkulmassa päästäksesi hallintavalikkoon.
  2. Ota yötila käyttöön vaihtonäppäimellä. Poista käytöstä napauttamalla uudelleen.

Yksityisviestit

Lue yksityisviesteistä ja niitä koskeva kysymys- ja vastaussivu saadaksesi lisätietoa. Huom. Twitter Lite ei tue valmisvastauksia yksityisviesteihin (esim. yritysprofiileista).

*Twitter Lite ‑sovellus on saatavana seuraavissa maissa: Algeria, Argentiina, Bangladesh, Bolivia, Brasilia, Chile, Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Ecuador, Egypti, El Salvador, Etelä-Afrikka, Filippiinit, Ghana, Guatemala, Honduras, Indonesia, Intia, Israel, Jemen, Jordania, Kazakstan, Kenia, Kolumbia, Libanon, Malesia, Marokko, Meksiko, Nepal, Nicaragua, Nigeria, Panama, Paraguay, Peru, Romania, Serbia, Tansania, Thaimaa, Tunisia, Turkki, Uganda, Ukraina, Uruguay, Valko-Venäjä, Venezuela ja Zimbabwe.

Lisää tämä artikkeli kirjanmerkkeihin tai jaa se