Apua, kun tilini on hakkeroitu

Jos uskot jonkun hakkeroineen tilisi etkä pääse itse kirjautumaan sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla, toimi seuraavasti:

1. Pyydä salasanan nollausta

Nollaa salasanasi pyytämällä nollauslinkki sähköpostiisi salasanan nollauslomakkeella. Kokeile antaa sekä käyttäjätunnus että sähköpostiosoite, ja hae nollauslinkin sisältävä sähköposti osoitteesta, joka on yhdistetty X-tiliisi.

Jos et kykene kirjautumaan sisään salasanan nollauksen jälkeenkään, tarkista, onko tilisi vaarantunut ja palauta tilisi turvalliseksi.

2. Ota yhteys Tukeen, jos edelleen tarvitset apua

Jos et vieläkään pääse kirjautumaan sisään, ota meihin yhteyttä lähettämällä tukipyyntö. Muista käyttää sitä sähköpostiosoitetta, joka on yhdistetty hakkeroituun X-tiliisi; lähetämme sinulle lisätietoa ja ohjeita tähän sähköpostiosoitteeseen. Kun lähetät tukipyynnön, ilmoita käyttäjätunnuksesi ja päivämäärä, jolloin viimeksi pääsit kirjautumaan tilille.

Lue, mitä voit tehdä, jos olet menettänyt pääsyn sähköpostiosoitteeseen, joka on yhdistetty X-tiliisi.