Twiitin sijainnin UKK

Alla on muutamia vastauksia yleisiin kysymyksiin koskien twiittaamista sijaintitiedoin. Lue, miten twiittaat sijaintitiedoin.

Mitä sijaintitietoja twiitteihini liitetään?

• Täsmällisen sijainnin salliminen mahdollistaa sen, että voit halutessasi lisätä sijaintitiedot twiitteihisi. Tämä ominaisuus on oletusarvoisesti poissa käytöstä, ja se on erikseen aktivoitava. Tämä sallii Xin kerätä, tallentaa ja käyttää täsmällistä sijaintiasi, kuten GPS-tietoja.
  • Kun olet sallinut täsmällisen sijainnin, voit halutessasi liittää valitsemasi sijaintitiedon (kuten kaupungin tai asuinalueen) twiittiisi. Napauta sijaintimerkkiä twiittiä laatiessasi ja valitse sijainti, jonka haluat merkitä.
    Huomaa: Kun twiittaat kerran sijaintitiedoin, seuraava twiittisi sisältää automaattisesti yleisen sijaintimerkinnän. Lue, miten sijainnin voi poistaa käytöstä milloin tahansa.
  • Kolmannen osapuolen sovellukset tai verkkosivustot saattavat sallia twiittaamisen sijaintitiedoin, myös täsmällisellä sijainnilla. Pyydämme näiden sovellusten kehittäjiä selittämään selkeästi, mitä tietoja jaat, kun käytät heidän tuotteitaan twiittaamiseen sijaintitiedoin.

Mitä määräysvaltaa minulle jää, kun liitän sijaintitiedot twiitteihini?

Kun olet sallinut twiittaamisen sijaintitiedoin, voit edelleen itse määrätä, missä twiiteissä (ja millä sijaintitiedoilla) sijainti jaetaan. Pidä mielessä:

• Twiitin sijainti on oletuksena poissa käytöstä, ja se on itse otettava käyttöön.
  • Voit kytkeä twiitin sijainnin käyttöön tai pois käytöstä milloin tahansa.
  • Voit poistaa aiemmat sijaintitietosi kaikista twiiteistäsi yhdessä paikassa (tämä artikkeli antaa ohjeet vaihe vaiheelta).
  • Ole varovainen sen suhteen, minkä verran informaatiota jaat verkossa. Jotkin julkaisut voivat olla luonteeltaan sellaisia, että haluat jakaa sijainnin ("Kulkue starttaa nyt" tai "Kaatunut rekka kippasi karkkilastin tielle!"), kun taas toiset ovat sellaisia, että pidät sijainnin mieluummin omana tietonasi. Ei olisi viisasta twiitata kotiosoitettasi maailmalle; ole varovainen twiitatessasi sijainneista, joita et halua muiden näkevän.
  • Muista, että kun olet aktivoinut twiitin sijainnin, X voi ehdottaa sinulle sijainteja, mutta voit silti olla jakamatta sijaintia yksittäisessä twiitissä (tämä artikkeli antaa tarkemmat ohjeet).
  • Perehdy kunnolla yleisiin sijaintiasetuksiimme ja twiittaukseen käyttämiesi sovellusten ja laitteiden asetuksiin, jotta olet aina perillä siitä, mitä tietoja jaat.
  • Muista, että kun olet kerran päästänyt jotain verkkoon, se myös on siellä.

Mitä sijaintitietoja näytetään?

• Kaikki paikannustiedot lähtevät sijainnista (leveys- ja pituusasteet), jotka selaimesi tai laitteesi lähettää. X ei näytä sijaintitietoja, ellet ole itse aktivoinut toiminnallisuutta ja sallinut laitteesi tai selaimesi välittää koordinaattisi meille.
  • Jos olet valinnut sijaintitietojen liittämisen twiitteihisi, valitsemasi sijaintimerkintä näytetään twiitin tekstin alapuolella.
  • twitter.comissa voit valita sijaintimerkinnän, kuten asuinalueen tai kaupungin.
  • Kun käytät X for iOSin tai X for Androidin sovelluksen sisäistä kameraa kuvan tai videon liittämiseen twiittiisi ja otat käyttöön vaihtoehdon merkitä tarkka sijainti, kyseiseen twiittiin sisältyy sekä valitsemasi sijaintimerkintä että laitteesi tarkka sijainti (leveys- ja pituusasteet), jotka löytyvät rajapinnasta. Tarkka sijaintisi voi olla täsmällisempi kuin sijaintimerkintä, jonka itse valitset. Tästä on hyötyä jaettaessa hetkiä suoraan tapahtumapaikalta.
    Huomaa: Tarkan sijainnin jakamisvaihtoehto sovelluksen sisäisestä kamerasta on tällä hetkellä saatavana vain uudemmissa X for iOSin (6.26 tai uudempi) ja X for Androidin (5.55 tai uudempi) versioissa.
  • Sovelluskehittäjiä vaaditaan avoimesti kertomaan ja näyttämään, sisältyykö twiittiisi tarkat koordinaattisi vai vain paikannimi. Kun twiittaat kolmannen osapuolen sovelluksesta tai mobiililaitteelta, pitäisi olla selvää, millaista dataa twiittiisi sisällytetään.

Huomaa: Joillakin alueilla sinulle tarjotaan mahdollisuutta merkitä twiittiisi tietty yritys, maamerkki tai muu kohdepiste. Nämä paikat saadaan Foursquaren palvelusta. Jos huomaat paikan nimessä ongelman, ilmoita siitä Foursquaren asiakastukeen. Jos uskot jonkin twiitin syyllistyvän häirintään, tee siitä ilmianto Xille.