Näin suojaat twiittisi yleisöltä ja poistat suojauksen

Kun rekisteröidyt Xiin, voit valita twiittien pitämisen julkisina tai niiden suojaamisen. Lue lisää julkisten ja suojattujen twiittien erosta.

Näin suojaat twiittisi
Vaihe 1

Napauta ylävalikossa profiilikuvaasi ja napauta sitten Asetukset ja yksityisyys.

Vaihe 2

Napauta Yksityisyys ja turvallisuus.

Vaihe 3

Kohdassa Yleisö ja merkitseminen ota Suojaa twiittejäsi käyttöön valintasäätimellä.

Vaihe 1

Ylävalikossa näet joko navigointivalikko-kuvakkeen  tai oman profiilikuvakkeesi. Napauta näkemääsi kuvaketta ja valitse Asetukset ja yksityisyys.

Vaihe 2

Napauta Yksityisyys ja turvallisuus.

Vaihe 3

Kohdassa Yleisö ja merkitseminen ota Suojaa twiittisi käyttöön valitsemalla ruutu.

Vaihe 1

Napsauta tai napauta lisää  -kuvaketta.

Vaihe 2

Siirry kohtaan Asetukset ja yksityisyys.

Vaihe 3

Siirry kohtaan Yksityisyys ja turvallisuus.

Vaihe 4

Kohdassa Yleisö ja merkitseminen ota Suojaa twiittisi käyttöön valitsemalla ruutu.

Näin poistat twiittiesi suojauksen

• Voit poistaa twiittien suojauksen noudattamalla edellä annettuja ohjeita: jos käytät Xiä selaimella, poista valinta ruudusta Suojaa twiittisi. X for iOS- ja X for Android -sovelluksissa vedä liukusäädintä tai poista valinta ruudusta kohdassa Suojaa twiittejäsi.
  • Varmista, että tarkistat odottavat seuraajapyyntösi ennen twiittien tekemistä julkisiksi. Odottamaan jääviä pyyntöjä ei automaattisesti hyväksytä. Jos ne jäävät odottamaan, tilien on ryhdyttävä uudelleen seuraajiksesi.
  • Huomaa, että kun teet twiittisi julkisiksi, myös aiemmat, suojatut twiitit ovat julkisia.