Ilmianna rikkomukset

Tässä artikkelissa kuvataan yleisesti, miten voit ilmiantaa Twitterin sääntöjen tai käyttöehtojen mahdollisia rikkomuksia.

Ilmiantaminen suoraan twiitistä tai profiilista

Tietyistä rikkomuksista voi ilmoittaa suoraan twiitistä tai profiilista käsin. Tällaisia ovat muun muassa roskaposti, loukkaava tai haitallinen sisältö, sopimaton mainonta, itsetuhoisuus ja toisena esiintyminen. Lisätietoja muiden rikkomusten ilmiantamisesta on alla kohdassa  Eri rikkomuksista ilmoittaminen.

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta twiitistä:

Lue, miten ilmoittaa sääntöjen vastaisesta twiitistä (tai yksityisviestistä).

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta mediasisällöstä:

Lue, miten ilmoittaa twiitin mediasisällöstä , ja tutustu Twitterin mediakäytäntöön.

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta käyttäjäprofiilista:

1. Avaa profiili, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  2. Valitse ylivuotokuvake   (osoitteessa twitter.com tai Androidin Twitter-sovelluksessa) tai napauta hammasrataskuvaketta  (iOSin Twitter-sovelluksessa).
  3. Valitse Ilmianna ja valitse sitten ongelmatyyppi, josta haluat ilmoittaa.
  4. Jos valitset Se syyllistyy häirintään tai vahingontekoon, sinulta pyydetään lisätietoa ongelmasta, josta olet ilmoittamassa. Voimme myös pyytää sinua valitsemaan tililtä lisää twiittejä, jotta saamme lisäkontekstia ilmiannon arviointiin.
  5. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, saat suosituksia lisätoimista, joilla voit tehdä Twitteristä itsellesi viihtyisämmän.

Hetken sisältöä koskeva ilmianto

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta twiitistä Hetken sisällä:

1. Avaa Hetkeen sisältyvä twiitti, jonka haluat ilmiantaa.
  2. Klikkaa tai napauta  ‑kuvaketta .
  3. Klikkaa tai napauta Ilmianna twiitti.
  4. Valitse ongelmatyyppi, josta haluat ilmoittaa.
  5. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, saat suosituksia toimista, joilla voit tehdä Twitteristä itsellesi viihtyisämmän.

Ilmoittaminen useista sääntöjä rikkovista elementeistä Hetken sisällä:

1. Siirry Hetket-ilmoituslomakkeelle
  2. Anna sen Hetken URL-osoite, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Valitse ongelmatyyppi, josta haluat ilmoittaa.
  4. Anna enintään viiden Hetkeen sisältyvän, sääntöjen vastaisen twiitin linkit.
  5. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, saat suosituksia toimista, joilla voit tehdä Twitteristä itsellesi viihtyisämmän.

Eri rikkomustyypeistä ilmoittaminen

Alla kuvataan rikkomustyypit, joita voi ilmiantaa ohjekeskuksemme kautta, ja annetaan ohjeet ilmoituksen tekoon.

Viimeinen: Kun ilmiannat ohjekeskuksessa Twitterin sääntöjen tai käyttöehtojen mahdollisen rikkomuksen, sinua voidaan pyytää sallimaan ilmiannon joidenkin tietojen välittäminen kolmannelle osapuolelle, kuten kohteena olevan käyttäjälle.

Ilmoituksen tekeminen toisen henkilön puolesta

Voit ilmiantaa rikkomuksen toisen henkilön puolesta. Katso yltä rikkomustyypit ja ohjeet, tai ota yhteys meihin tehdäksesi ilmoituksen. Ilmoituksen voi tehdä myös suoraan twiitistä tai profiilista (katso edeltä kohta Ilmiantaminen suoraan twiitistä tai profiilista).

Periscope-käyttäjätunnuksen löytäminen

Kun teet ilmoituksen sopimattomasta Periscope-sisällöstä, sinulta voidaan pyytää Periscope-käyttäjätunnusta.

Osoitteessa twitter.com:

1. Kun löydät osoitteesta twitter.com twiittinä jaetun Periscope-lähetyksen, napsauta Periscope-lähetystä.
  2. Jos Periscope-lähetys on suora, löydät Periscope-käyttäjän näyttönimen vasemmasta alakulmasta. Sitä klikkaamalla pääset profiilinäkymään. Kopioi Periscope-käyttäjätunnus (sen alussa on @).
  3. Jos Periscope-lähetys on uusinta, löydät Periscope-käyttäjän käyttäjätunnuksen näyttönimen alapuolelta. Kopioi tunnus (sen alussa on @).

iOS-laitteessa:

1. Periscope-lähetysnäytössä saat lähetyksen tiedot näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai napauttamalla lisää-kuvaketta   näytön oikeassa alakulmassa.
  2. Periscope-käyttäjätunnus on näyttönimen alla, ja sen alussa on @.

Android-laitteessa:

1. Periscope-lähetysnäytössä saat lähetyksen tiedot näkyviin napauttamalla lisää-kuvaketta   näytön oikeassa alakulmassa.
  2. Periscope-käyttäjätunnus on näyttönimen alla, ja sen alussa on @.
Haun tulokset

Periscope-lähetykseen johtavan linkin löytäminen

Kun teet ilmoituksen sopimattomasta Periscope-sisällöstä, sinulta voidaan pyytää linkkiä lähetykseen. Toimi näin:

1. Periscope-lähetysnäytössä saat lähetyksen tiedot näkyviin pyyhkäisemällä ylös tai napauttamalla lisää-kuvaketta   näytön oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta Jaa lähetys ja valitse Jaa linkki.

Periscope-lähetykseen johtavan linkin löytäminen

Kun teet ilmoituksen sopimattomasta Periscope-sisällöstä, sinulta voidaan pyytää linkkiä lähetykseen. Toimi näin:

1. Periscope-lähetysnäytössä saat lähetyksen tiedot näkyviin napauttamalla lisää-kuvaketta   näytön oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta Jaa lähetys ja valitse Kopioi URL.

Periscope-lähetykseen johtavan linkin löytäminen

Kun teet ilmoituksen sopimattomasta Periscope-sisällöstä, sinulta voidaan pyytää linkkiä lähetykseen. Toimi näin:

1. Kun löydät osoitteesta twitter.com twiittinä jaetun Periscope-lähetyksen, napsauta Periscope-lähetystä.
  2. Kopioi URL-osoite selaimen osoitekentästä. Se on muotoa https://www.pscp.tv/w/…

Lisätietoa ja ohjeet Periscope-tiimin tavoittamiseksi saat Periscopen ohjekeskuksesta.

Lähetä