Ilmianna rikkomukset

Tässä artikkelissa kuvataan yleisesti, miten voit ilmiantaa Twitterin sääntöjen tai käyttöehtojen mahdollisia rikkomuksia.

Ilmoittaminen suoraan twiitistä, Listasta tai profiilista

Tietyistä rikkomuksista voit tehdä ilmiannon suoraan twiitistä, Listalta tai profiilista. Näitä ovat roskapostitus, loukkaava tai häiritsevä sisältö, sopimaton mainonta, itsetuhoisuus ja toisena esiintyminen. Lisätietoja muiden rikkomusten ilmiantamisesta on alla kohdassa  Eri rikkomuksista ilmoittaminen.

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta twiitistä:

Lue miten ilmoittaa sääntöjen vastaisesta twiitistä, Listasta tai yksityisviestistä.

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta mediasisällöstä:

Lue, miten ilmoittaa twiitin mediasisällöstä, ja tutustu Twitterin mediakäytäntöön.

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta käyttäjäprofiilista:

1. Avaa profiili, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  2. Valitse ylivuoto-kuvake
  3. Valitse Ilmianna ja valitse sitten ongelmatyyppi, josta haluat ilmoittaa.
  4. Jos valitset Se syyllistyy häirintään tai vahingontekoon, sinulta pyydetään lisätietoa ongelmasta, josta olet ilmoittamassa. Voimme myös pyytää sinua valitsemaan tililtä lisää twiittejä, jotta saamme lisäkontekstia ilmiannon arviointiin.
  5. Lainaamme ilmiantamiesi twiittien tekstiä sinulle lähetettävissä sähköpostiviesteissä ja ilmoituksissa. Jos et halua enää nähdä twiittien tekstiä, poista rasti ruudusta Ilmiantoon liittyvissä vastauksissa saa näyttää nämä twiitit.
  6. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, saat suosituksia lisätoimista, joilla voit tehdä Twitteristä itsellesi viihtyisämmän.

Hetken sisältöä koskeva ilmianto

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta twiitistä Hetken sisällä:

1. Avaa Hetkeen sisältyvä twiitti, jonka haluat ilmiantaa.
  2. Klikkaa tai napauta  ‑kuvaketta.
  3. Klikkaa tai napauta Ilmianna twiitti.
  4. Valitse ongelmatyyppi, josta haluat ilmoittaa.
  5. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, saat suosituksia toimista, joilla voit tehdä Twitteristä itsellesi viihtyisämmän.

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta Hetkestä:

Siitä riippuen, millaisesta rikkomuksesta ilmoitat, Hetkestä voi tehdä ilmiannon usealla tavalla. Alla on lueteltu rikkomustyypit, joita saatat kohdata:

Kun olet päätellyt, mihin rikkomustyyppiin ilmoitettava asia kuuluu, noudata seuraavia ohjeita.

1. Valitse yksi yllä luetelluista lomakkeista.
  2. Anna sen Hetken URL-osoite, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Anna enintään viiden Hetkeen sisältyvän, sääntöjen vastaisen twiitin linkit.
  4. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, saat suosituksia toimista, joilla voit tehdä Twitteristä itsellesi viihtyisämmän.

Twitterin Huonetta tai Huoneessa olijaa koskeva ilmianto

Jos uskot Huoneen tai jonkun Huoneessa olijan rikkovan Twitterin sääntöjä ja käytäntöjä, voit tehdä ilmiannon. Puhujat ja kuuntelijat voivat tehdä ilmiannon Huoneesta ja Huoneessa olevasta tilistä.

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta Huoneesta:

1. Kun olet Huoneessa, napauta ylivuotokuvaketta
  2. Napauta Ilmianna tämä Huone.
  3. Valitse ongelmatyyppi, josta haluat ilmoittaa.
  4. Kun olet tehnyt Huoneesta ilmiannon, voit jäädä tai poistua.

Ilmoittaminen sääntöjä rikkovasta tilistä:

1. Kun olet Huoneessa, napauta tilin profiilikuvaa.
  2. Napauta Ilmianna.
  3. Valitse ongelmatyyppi, josta haluat ilmoittaa.
  4. Kun olet tehnyt tilistä ilmiannon, voit jäädä Huoneeseen tai poistua sieltä.

Eri rikkomustyypeistä ilmoittaminen

Alla kuvataan rikkomustyypit, joita voi ilmiantaa ohjekeskuksemme kautta.

Huomaa: Kun ilmiannat ohjekeskuksen kautta Twitterin sääntöjen tai käyttöehtojen mahdollisen rikkomuksen, sinua voidaan pyytää sallimaan ilmiannon joidenkin tietojen välittäminen kolmannelle osapuolelle, kuten kohteena olevalle tilille.

Ilmoituksen tekeminen toisen henkilön puolesta

Voit ilmiantaa rikkomuksen toisen henkilön puolesta. Katso yltä rikkomustyypit ja ohjeet, tai ota yhteys meihin tehdäksesi ilmoituksen. Ilmoituksen voi tehdä myös suoraan twiitistä tai profiilista (katso edeltä kohta Ilmoittaminen suoraan twiitistä, Listasta tai profiilista).