Sådan bruger du X Lite til Android

X Lite-appen er en både lagerplads- og databesparende måde at bruge X på en smartphone. Nøglefunktioner i X Lite-appen:

• Hurtig indlæsning på 2G- og 3G-netværk.
  • Minimerer dataforbruget – aktivér den databesparende tilstand for kun at downloade de billeder og videoer, du vil se.
  • Kræver mindre lagerplads – med en installationsstørrelse på under 3 MB fylder X Lite ikke meget på din telefon.

Bemærk: X Lite er kun tilgængelig i Google Play Store og er i øjeblikket kompatibel med enheder, der understøtter Android 5.0 og nyere versioner. Hvis du ikke kan få adgang til Google Play Store, kan du bruge Xs mobile webversion på mobile.twitter.com.

Sådan reducerer du dit dataforbrug

X Lite er designet til at gøre det mindre datakrævende at bruge X. Du kan reducere Xs dataforbrug ved at aktivere tilstanden Databesparende. Du kan styre, hvilke medier du vil downloade i realtid, og på den måde spare data.

• Tryk på dit profil-billede for at gå til kontrolmenuen.
  • Tryk på til/fra-knappen ud for Databesparende for at aktivere tilstanden.

I denne tilstand vises billeder som eksempler, og store billeder indlæses kun, når du anmoder om det. Du kan se billederne ved at trykke på Indlæs billede i X Lite.

Sådan logger du ind eller tilmelder dig

Start med at åbne X Lite-appen, når den er downloadet.

Sådan logger du ind:

1. Tryk på Log ind.
  2. Indtast dit brugernavn, dit telefonnummer eller din e-mailadresse.
  3. Indtast din adgangskode.
  4. Tryk på Log ind.

Sådan tilmelder du dig for at få en ny konto:

1. Tryk på Tilmeld dig.
  2. Indtast dit fulde navn og telefonnummer. Hvis du hellere vil bruge din e-mailadresse, skal du trykke på Brug e-mail i stedet
  3. Tryk på Tilmeld dig
  4. Indtast en adgangskode, og tryk på Næste.
  5. Hvis du tilmelder dig med en e-mailadresse, beder vi måske om dit telefonnummer. Du kan enten indtaste det eller trykke på Ikke nu.
  6. Indtast et brugernavn (vi foreslår et par ledige brugernavne), og tryk derefter på Næste.
  7. Vi hjælper dig i gang ved at foreslå interessekategorier og konti inden for de kategorier.
  8. Hvis du bruger en Android-enhed, kan du få pushmeddelelser. Tryk på Slå meddelelser til for at modtage pushmeddelelser.
  9. Når du er klar til at gå til din tidslinje, skal du trykke på Udført.

Sådan poster du et post

1. Tryk på ikonet skriv et post  på forsidetidslinjen, fanen Søg, fanen Meddelelser eller i profiler.
  2. Begynd at skrive, hvor der står Hvad sker der?
  3. Hvis du vil poste et billede, skal du trykke på billedikonet  Du kan føje op til fire billeder til dit post.
  4. Tryk på post for at poste.

Bemærk: Lær, hvordan du opretter en tråd med flere posts.

Sådan finder og følger du konti

Sådan finder du en konto:

1. Tryk på søgeikonet
  2. Indtast navnet eller brugernavnet for den konto, du leder efter.
  3. Der vises en liste over foreslåede konti og trends, så snart du går i gang med at skrive.

Sådan følger du en konto:

1. Gå til kontoens profil, og tryk på Følg
  2. Hvis du ser et post fra en konto og gerne vil følge den, skal du trykke på postet for at udvide det og derefter trykke på følgeikonet

Sådan føjer du et post til bogmærker

Brug Bogmærke-funktionen til at føje posts til bogmærker, som du gerne vil vende tilbage til senere:

1. Tryk på deleikonet.
  2. Vælg Føj postet til bogmærker for at gemme det til senere.

Sådan tilgår du dine bogmærker:

1. Tryk på dit profilbillede i det øverste venstre hjørne for at få adgang til menupunktet Bogmærker.

Forsidetidslinjen

1. Tryk på forsideikonet  for at gå til forsidetidslinjen.
  2. Din forsidetidslinje indeholder de nyeste posts fra de konti, du følger.
  3. Når der er en blå prik ud for fanen Forside, er der nye posts på vej til din tidslinje. Træk ned på tidslinjen for at indlæse disse posts.
  4. Fra forsidetidslinjen kan du trykke på de enkelte posts for at se flere oplysninger om dem. Herfra kan du svare på, reposte, citere eller like postet.
  5. Når du vil tilbage til forsidetidslinjen, skal du trykke på tilbageikonet

Meddelelser

På fanen Meddelelser kan du se, hvordan andre på X interagerer med dig.

1. Tryk på ikonet Meddelelser  for at gå til din meddelelsestidslinje.
  2. Her kan du se, hvilke af dine posts der er blevet liket, samt de nyeste Reposts (af dine posts), posts henvendt til dig (svar og omtaler) og dine nye følgere.

Profil og indstillinger

Tryk på dit profilbillede for at gå til din profil og dine indstillinger. I menuen kan du:

• Trykke på Profil for at gå til din profil.
  • Hvis du vil redigere din profil, skal du trykke på Profil og derefter på Rediger profil. Her kan du redigere dit profilbillede, dit fulde navn, din URL-adresse, din lokalitet og din bio.
  • Tryk på Profil for at se lister over Følger og Følgere samt dine postede Medier og dine likes.
  • Hvis du vil redigere dine indstillinger, skal du trykke på dit profilbillede og derefter på Indstillinger og privatliv. Her kan du redigere følgende:
  • Kontoindstillinger, som omfatter:
    • Brugernavn
    • Telefon
    • E-mail
    • Adgangskode
    • Sikkerhed
    • Data og tilladelser, hvor du kan gennemse Dine X-data og forbundne applikationer
  • Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger
  • Meddelelsesindstillinger
  • Indholdspræferencer
  • Generelle indstillinger, der omfatter dataforbrug

Sådan aktiverer du nattilstand

1. Tryk på din profil-ikonet for at gå til menuen øverst.
  2. Tryk på Vis.
  3. Under Baggrund, vælg Dæmp or lys ved at trykke på din præference.
  4. Vælg Standard for at slå det fra.

Direkte beskeder

Læs om direkte beskeder og vores ofte stillede spørgsmål om direkte beskeder for at få yderligere oplysninger. Bemærk: X Lite understøtter ikke forudbestemte svar i direkte beskeder (f.eks. fra virksomhedsprofiler). .

*X Lite-appen er tilgængelig i følgende lande: Albanien, Angola, Antigua og Barbuda, Armenien, Aruba, Østrig, Azerbaijan, Bahamas, Bahrain, Belize, Benin, Bosnien og Herzegovina, Botswana, Bulgarien, Burkina Faso, Cambodja, Cameroon, Cape Verde, Côte d’Ivoire, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Fiji, Finland, Gabon, Tyskland, Grækenland, Guinea-Bissau, Haiti, Ungarn, Irland, Italien Jamaica, Kuwait, Kirgisistan, Laos, Letland, Liechtenstein, Luxembourg, Makedonien (FYROM), Mali, Malta, Mauritius, Moldavien, Mozambique, Myanmar (Burma), Namibia, Niger, Oman, Pakistan, Papua New Guinea, Poland, Qatar, Rusland, Rwanda, Saudi Arabia, Senegal, Slovakiet, Slovenien, Sri Lanka, Sverige, Schweiz, Tadsjikistan, Togo, Trinidad og Tobago, Turkmenistan, Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, Uzbekistan, Vietnam og Zambia.