Sådan tilføjer du en lokalitet til et post

Bemærk: Hvis du slår denne funktion til, tillader du, at X vise den lokalitet, du poster fra, som en del af dit post.

På X til Android, X til iOS, X.com eller andre mobilapplikationer, kan du vælge at tilføje en lokalitet til dine posts. For at føje yderligere lokalitetskontekst til dit post, kan du f.eks. tilføje en generel lokalitetsetiket som "SoMa, San Francisco." På udvalgte lokaliteter kan du via X til iOS og Android også tilføje navnet på en bestemt virksomhed, et bestemt vartegn eller et andet interessepunkt til dit post. Disse steder leveres af Foursquare og Yelp.

Hvis du bruger X til Android eller iOS, kan posts også indeholde din nøjagtige lokalitet (dvs. GPS-koordinaterne, hvorfra du postede), som kan findes via X API, ud over den lokalitetsetiket, som du vælger. Læs flere informationer nedenfor.

Tweeting med din lokalitet
Sådan tilføjer du en lokalitet til dine Tweets:
Trin 1

Når nøjagtig lokalitet er slået til på din enhed, skal du blot komponere et Tweet, som du normalt ville gøre. Hvis du ikke tidligere har knyttet en lokalitet til dine Tweets, vil du muligvis få vist en prompt, der spørger, om du vil aktivere nøjagtig lokalitet.

Trin 2

Tryk på lokalitetsikonet i Tweet-feltet for at åbne en liste over steder, du kan vælge imellem.

Trin 3

Vælg den lokalitet, som du ønsker at tilføje til dit Tweet.

Trin 4

Hvis du vedhæfter et billede til dit tweet, der er taget på kameraet i appen, og trykker på lokalitetsikonet, knyttes din nøjagtige lokalitet (længde- og breddegrad) til tweetet og dette vil kunne findes via API.

Trin 5

Når du tweeter fra tidligere udgaver af Twitter til iOS, vil dit tweet altid indeholde både navnet på din valgte lokalitet samt din enheds nøjagtige lokalitet (som kan findes via API).

Trin 6

Næste gang du tweeter via Twitter-appen fra samme enhed, vil din aktuelle lokalitet blive anvendt til automatisk at vise din generelle lokalitet med dit Tweet. I Twitter-udgaver til iOS, der er ældre end version 6.26, vil din nøjagtige lokalitet automatisk blive knyttet til tweetet (og vil kunne findes via API) sammen med den generelle placering.

Sådan forhindre du, at din lokalitet inkluderes i dine tweets:
Trin 1

Tryk på ikonet Skriv tweet.

Trin 2

Tryk på ikonet lokalitet for at  åbne rullelisten over lokaliteter.

Trin 3

Din aktuelle lokalitet vil blive fremhævet. Tryk på X øverst til venstre for at fjerne dine lokalitetsoplysninger fra tweetet. Dine lokalitetsoplysninger vil ikke blive vist i fremtidige Tweets, medmindre du selv vælger at tilføje din lokalitet til et tweet.

Sådan tilføjer du en lokalitet til dine Tweets:
Trin 1

Når nøjagtig lokalitet er slået til på din enhed, skal du blot komponere et Tweet, som du normalt ville gøre. Hvis du ikke tidligere har knyttet en lokalitet til dine Tweets, vil du muligvis få vist en prompt, der spørger, om du vil aktivere nøjagtig lokalitet.

Trin 2

Tryk på lokalitetsikonet  i tweet-feltet for at åbne en liste over steder, du kan vælge imellem.

Trin 3

Vælg den lokalitet, som du ønsker at tilføje til dit Tweet.

Trin 4

Hvis du vedhæfter et billede til dit tweet, der er taget på kameraet i appen, og trykker på lokalitetsikonet, knyttes din nøjagtige lokalitet (længde- og breddegrad) til tweetet og dette vil kunne findes via API.

Trin 5

Når du tweeter fra tidligere udgaver af Twitter til Android, vil dit tweet altid indeholde både navnet på din valgte lokalitet samt din enheds nøjagtige lokalitet (som kan findes via API).

Trin 6

Næste gang du tweeter via Twitter-appen fra samme enhed, vil din aktuelle lokalitet blive anvendt til automatisk at vise din generelle lokalitet med dit Tweet. I Twitter-udgaver til Android, der er ældre end version 5.55, vil din nøjagtige lokalitet automatisk blive knyttet til tweetet (og vil kunne findes via API) sammen med den generelle placering.

Sådan forhindre du, at din lokalitet inkluderes i dine tweets:
Trin 1

Tryk på ikonet Skriv tweet.

Trin 2

Tryk på ikonet lokalitet for at  åbne rullelisten over lokaliteter.

Trin 3

Din aktuelle lokalitet vil blive fremhævet. Tryk på "X" øverst til venstre for at fjerne dine lokalitetsoplysninger fra tweetet. Dine lokalitetsoplysninger vil ikke blive vist i fremtidige Tweets, medmindre du selv vælger at tilføje din lokalitet til et tweet.

Sådan tilføjer du en lokalitet til dine Tweets:
Trin 1

Vælg ikonet mere i venstre navigationsmenu.

Trin 2

Gå til Indstillinger og privatliv, og derefter til ;Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger.

Trin 3

Under Datadeling og off-Twitter aktivitet, skal du gå til Lokalitetsoplysninger.

Trin 4

Gå til Tilføj lokalitetsoplysninger til dine Tweets.

Trin 5

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, betyder det, at dine lokalitetsoplysninger, der er knyttes til dine tweets, er slået til. Hvis du vil slå Tweet lokalitet fra, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

Hvis du vil fjerne alle lokalitetsoplysninger, der knyttes til dine tweets, skal du klikke eller trykke på den røde tekst under boksen og bekræfte, at du ønsker at fortsætte handlingen ved at vælge Slet.

Bemærk: Det er vigtigt at bemærke, at sletning af lokalitetsoplysninger på X ikke garanterer, at oplysningerne vil blive fjernet fra alle datakopier i tredjepartsprogrammer eller i eksterne søgeresultater. Desuden fjerner denne indstilling ikke lokaliteter, der deles via direkte beskeder.

I nogle områder har du mulighed for at tilføje en bestemt virksomhed, et bestemt vartegn eller interessepunkt til dit post. Disse steder indhentes fra Foursquare og Yelp. Hvis du mener, at et bestemt post er krænkende, skal du indberette det til X ved at følge instruktionerne her.

Del denne artikel