Sådan anvender du nøjagtig lokalitet på mobile enheder

Aktivering af nøjagtig lokalitet via Xs officielle apps gør det muligt for X at indsamle, gemme og bruge din nøjagtige lokalitet såsom GPS-oplysninger. Dette giver os mulighed for at levere, udvikle og forbedre en række af vores tjenester, herunder, men ikke begrænset til:

• Levering af indhold, herunder posts og annoncering, der er bedre tilpasset til din lokalitet.
  • Levering af lokalitetsspecifikke tendenser.
  • Ved at geotagge dit post, kan du vise dine følgere, hvilken lokalitet du tweeter fra som en del af dit post,

Sådan aktiveres og deaktiveres lokalitetstjenester på din enhed
Trin 1

Gå til Indstillinger på din enhed og tryk på Privatliv.

Trin 2

Tryk på Lokalitetstjenester.

Trin 3

Indstillingen lokalitetstjenester skal slås til for at aktivere funktionen.

Trin 4

Find derefter Twitter-appen på listen, og tryk på Aldrig eller Mens du bruger appen.

Trin 1

Gå til Indstillinger på din enhed og tryk på Apps.

Trin 2

Find Twitter på listen over dine apps og tryk på Tilladelser. Find derefter indstillingen Lokalitet for at slå funktionen til eller fra.

Sådan aktiveres og deaktiveres nøjagtig lokalitet i kontoindstillingerne i Twitter-appen
Trin 1

Fra den øverste menu, skal du trykke på dit profilikon og derefter på Indstillinger og privatliv.

Trin 2

Tryk på Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger.

Trin 3

Under Sikkerhed, skal du trykke på Nøjagtig lokalitet i afsnittet lokalitet.

Trin 4

På siden Nøjagtig lokalitet kan du vælge at aktivere eller deaktivere funktionen.

Trin 1

Fra den øverste menu vil du enten kunne se et ikon med en navigationsmenu eller  et ikon med din profil. Tryk på det dit ikon, og tryk derefter på Indstillinger og privatliv.

Trin 2

Tryk på Privatlivs- og sikkerhedsindstillinger.

Trin 3

Under Sikkerhed, skal du trykke på Nøjagtig lokalitet i afsnittet lokalitet.

Trin 4

På siden Nøjagtig lokalitet kan du markere afkrydsningsfeltet for at aktivere eller deaktivere funktionen.