Få hjælp til din hackede konto

Hvis du mistænker, at du er blevet hacket, og du ikke kan logge ind med dit brugernavn og din adgangskode, skal du benytte følgende fremgangsmåde::

1. Anmod om nulstilling af adgangskode

Nulstil din adgangskode ved at anmode om en e-mail. Dette gøres fra formularen nulstilling af adgangskode. Indtast både dit brugernavn og din e-mailadresse, og afvent en nulstillingsmeddelelse på den e-mailadresse, der er tilknyttet til din X konto.

Hvis du er i stand til at logge ind efter nulstillingen af adgangskoden, skal du kontrollere, om din konto er blevet kompromitteret, og sørge for at beskytte din konto.

2. Kontakt support, hvis du stadig har brug for yderligere hjælp

Hvis du stadig ikke kan logge ind, skal du kontakte os ved at indsende en supportanmodning. Sørg for at indtaste den e-mailadresse, du har knyttet til den hackede X-konto. Yderligere oplysninger og instruktioner sendes derefter til den pågældende e-mailadresse. Når du indsender din supportanmodning, skal du inkludere dit brugernavn og den dato, hvor du sidst havde adgang til din konto.

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke har adgang til den e-mailkonto, der er knyttet til din X konto.