Ofte stillede spørgsmål om post lokalitet

Nedenfor kan du læse svar på almindelige spørgsmål om, at poste med din lokalitet slået til. Se hvordan du tweeter med din lokalitet slået til.

Hvilke lokalitetsoplysninger knyttes til mine posts?

• Hvis du slår nøjagtig lokalitet til, kan du vælge føje lokalitetsoplysninger til dine posts. Denne funktion er som standard slået fra, og du skal slå den til for at benytte den. Dette gør det muligt for X at indsamle, gemme og bruge din nøjagtige lokalitet såsom GPS-oplysninger.
  • Når du har aktiveret nøjagtig lokalitet, kan du tilføje en lokalitet efter eget valg (f.eks. en by eller et kvarter) til dit post. Du skal blot trykke på lokalitetsmarkøren, mens du skriver dit post, og vælge den lokalitet du vil tagge.
    Bemærk: Når du poster med en lokalitet, vil dit næste post automatisk indeholde en generel lokalitetsetiket. Se, hvordan du til enhver tid kan slå lokalitetsdeling fra.
  • Tredjepartsprogrammer eller websider kan give dig mulighed for at tweete med lokalitet, herunder din nøjagtige lokalitet. Vi appellere til, at udviklerne tydeligt informere om, hvilke oplysninger der deles, når du tweeter med din lokalitet slået til via deres produkt .

Hvilke betjeningsmuligheder har jeg, når jeg knytter lokalitetsoplysninger til mine posts?

Når du aktiverer posts med deling af din lokalitet, har du stadig kontrol over, hvilke posts (og hvilken type lokalitetsoplysninger) der deles. Med dette taget i betragtning:

• post lokalitetsdeling er som standard slået fra, og du skal slå indstillingen til, hvis du ønsker at benytte denne funktion.
  • Du kan til enhver tid slå deling af post lokalitet til eller fra.
  • Du kan slette tidligere delte lokaliseringsdata fra dine posts ved at gå til en enkel indstilling (læs dette indlæg for en trinvis vejledning).
  • Vær forsigtig og påpasselig med mængden af oplysninger, du deler online. Der kan være indlæg, hvor du ønsker at dele din lokalitet ("Paraden starter nu" eller "En lastbil har lige spildt lækkert slik ud over hele vejen!"), og andre indlæg, hvor du ønsker at din lokalitet forbliver privat. Ligesom du nok ikke ønsker at tweete din hjemmeadresse, så skal du være forsigtig når du tweeter fra lokationer, som du ikke ønsker at dele med andre.
  • Husk, at når du har slået deling af post lokalitet til, vil foreslåede lokaliteter muligvis dukke op, men du kan stadig vælge ikke at dele din lokalitet for individuelle posts (se dette indlæg for vejledning).
  • Gør dig bekendt med vores generelle lokalitetsindstillinger samt indstillingerne for alle de applikationer og enheder, du tweeter fra, så du altid er opmærksom på de oplysninger, du deler.
  • Husk, når du poster noget online, bliver det offentliggjort så andre kan se det.

Hvilke lokalitetsoplysninger vises?

• Alle geolokaliseringsoplysninger sendes som en lokalitet (længde- og breddegrad) fra din browser eller enhed. X deler ikke lokalitetsoplysninger medmindre at du har slået funktionen til og har givet tilladelse til, at din enhed eller browser sender dine koordinater til os.
  • Hvis du har valgt at tilføje lokalitetsoplysninger til dine posts, vises din valgte lokalitet under post-teksten.
  • På twitter.com kan du vælge en lokalitetsetiket, som f.eks. navnet på en by eller et kvarter.
  • Når du anvender kameraet i iOS og Android X-appen til at vedhæfte et billede eller en video til din post og vælger at tagge din nøjagtige lokalitet, vil tweetet indeholde både den lokalitetsetiket du vælger, og din enheds nøjagtige lokalitet (længde- og breddegrad), som kan findes via API. Din nøjagtige lokalitet kan være mere specifik end den lokalitetsetiket, du vælger. Dette er nyttigt, når du deler øjeblikke fra konkrete steder.
    Bemærk: Muligheden for at dele din nøjagtige lokalitet fra kameraet i appen er i øjeblikket kun tilgængelig på nyere versioner af X til iOS (6.26 eller nyere) og på nyere versioner af X til Android (version 5.55 eller nyere).
  • Applikationsudviklere er forpligtede til at være ærlige og tydelige om, hvorvidt dine nøjagtige koordinater eller blot stedet vil blive inkluderet i din post. Når du tweeter fra et tredjepartsprogram eller en mobilenhed, skal det fremgå tydeligt, hvilken type data der vil blive inkluderet i dit post.

Bemærk: I nogle områder har du mulighed for at mærke dit post med en bestemt virksomhed, et bestemt vartegn eller interessepunkt. Disse steder indhentes fra Foursquare. Hvis du bliver opmærksom på et problem forbundet med et sted, skal du indberette dette via Foursquares Hjælpecenter. Hvis du mener, at et bestemt post er krænkende, skal du indberette det til X.

Del denne artikel