Politik for hadefuld adfærd

Ytringsfrihed er ikke meget værd, hvis folk er bange for at sige, hvad de mener. Vi accepterer på ingen måde, at folk chikaneres, intimideres eller trues til tavshed. Hvis du ser noget på Twitter, der overtræder disse regler, er du yderst velkommen til at indberette det til os.

Sådan fungerer vores politik

Som beskrevet i Twitter-reglerne:

• Hadefuld adfærd: Du må ikke opfordre til vold mod eller direkte angribe eller true andre personer på baggrund af race, etnicitet, national oprindelse, seksuel orientering, køn, kønsidentitet, religiøst tilhørsforhold, alder, handicap eller sygdom. Vi tillader heller ikke konti, hvis primære formål er at opfordre til at skade andre på baggrund af disse kategorier.

Eksempler på, hvad vi ikke tolererer inkluderer, men er ikke begrænset til, adfærd, der chikanerer enkeltpersoner eller persongrupper med:

• trusler om vold
  • ønsker om, at enkeltpersoner eller grupper rammes af fysisk skade, død eller sygdom
  • henvisninger til massemord, voldelige begivenheder eller specifikke former for vold, der primært har ramt de pågældende grupper
  • adfærd, der skaber frygt for en beskyttet gruppe
  • fornærmelser, øgenavne, racistiske udtalelser, sexistiske betegnelser eller andet nedværdigende indhold, der forekommer gentagne gange og/eller uden samtykke.

Sådan håndhæver vi vores politik

Konteksten er vigtig.

• Visse Tweets kan forekomme stødende, når de fremstår alene, men ikke når de ses som led i en længere samtale. Selvom vi accepterer indberetninger fra alle, kan vi være nødt til at høre den krænkede, så vi er sikre på at have den rette kontekst.
  • Antallet af indberetninger om en bestemt hændelse har ingen indflydelse på, om vi fjerner noget eller ej. Det kan dog hjælpe os med at prioritere, hvor hurtigt vi gennemgår den aktuelle hændelse.

Vi fokuserer på adfærd.

• Vi håndhæver vores politikker, når nogen indberetter adfærd, der er krænkende og rettet mod en beskyttet gruppe og/eller enkeltpersoner, der er en del af en sådan.
  • Målrettet hadefuld adfærd kan foregå på mange forskellige måder (f.eks. @omtaler, tagging af billeder mv.).

Vi har en bred vifte af sanktionsmuligheder.

• Konsekvenserne af at overtræde vores regler afhænger af overtrædelsens karakter og personens eventuelle tidligere overtrædelser. Vi kan f.eks. bede en person om at fjerne det stødende Tweet, inden han eller hun kan tweete igen. I andre tilfælde kan vi helt suspendere kontoen.

Send