Kontoanbefalinger

Følgere er personer, der modtager dine posts. At følge nogen på 𝕏 betyder: At du abonnerer på vedkommendes posts som en følger; vedkommendes opdateringer bliver vist på din forsidetidslinje og vedkommende kan sende dig direkte beskeder. Hvis du vil forbedre din oplevelse på vores platform, kan vores kontoanbefaling eller "Hvem kan følges"-tjeneste anbefale konti, som vi tror, du kan være interesseret i.

Sådan finder 𝕏 konti, som du kan følge

Vores kontoforslag er baseret på algoritmer, der genererer tilpassede forslag til dig.

Sådan udvælger 𝕏 de konti, der skal anbefales til dig

Du vil muligvis se forslag baseret på kriterier såsom:

• Hvis du har uploadet dine kontakter til 𝕏, foreslår vi, at du opretter forbindelse til de personer, der allerede har 𝕏-konti.

• Hvis nogen har uploadet deres kontakter til 𝕏, og din e-mailadresse eller dit telefonnummer er inkluderet i deres kontakter, foreslår vi muligvis, at du følger dem.

• Vi kommer muligvis også med forslag på baggrund af din lokalitet, f.eks. den by eller det land, du befinder dig i.

• Vi kommer muligvis med forslag baseret på din aktivitet på 𝕏, såsom dine likes eller reposts, hvem du følger, og konti og posts, som du ser eller på anden måde interagerer med.

• Anbefalinger leveret til dig via e-mail eller gennem 𝕏 vil ikke foreslå indhold, der inkluderer dine skjulte ord og hashtags. (Læs mere her.)

Sådan kan du påvirke de konti, du ser

Du kan bestemme, om vi må foreslå din konto til andre, der har din e-mailadresse eller dit telefonnummer i deres kontakter, ved at justere dine privatlivsindstillinger. Læs denne artikel for at få flere oplysninger og instruktioner om, hvordan du justerer dine indstillinger.

Når du uploader dine kontakter til 𝕏, kan disse kontakter blive vist som foreslåede konti, som du kan følge. Omvendt kan din konto også blive foreslået som en konto, andre kan følge. Du kan bestemme, om 𝕏 må bruge din adressebog til at foreslå din konto til andre ved at justere privatlivsindstillingerne, så andre kan finde dig via din e-mailadresse eller dit telefonnummer.

Du kan også fjerne kontakter, du tidligere har uploadet. Når du fjerner tidligere uploadede kontakter, kommer vi ikke længere med forslag baseret på disse kontakter, men vi kommer muligvis med lignende forslag baseret på, hvem du allerede følger, og andre faktorer. Se denne artikel for at få flere oplysninger og instruktioner om, hvordan du fjerner tidligere importerede kontakter.

𝕏 har også designet værktøjer, der hjælper dig med at kontrollere alt indhold, du ser på tværs af platformen, og til at beskytte dig mod indhold, du anser for skadeligt. (Læs mere her.)

Sådan kan du få vist ikke-tilpassede forslag

Brugere i EU kan få vist ikke-tilpassede kontoforslag i vores moduler "Hvem kan følges", "Du vil måske synes om" og "Hvad sker der".

Flere oplysninger

Se følgende for at få en mere detaljeret oversigt over, hvordan vores kontoanbefalingssystem fungerer:

• Et overblik fra vores ingeniørteam nedenfor;

• Vores artikel om kontoforslag i hjælpecentret her; eller

• Vores kildekode, som er tilgængelig her.

Systemoverblik

Vores kontoanbefalingssystem hjælper brugere, der ikke kender så meget til 𝕏, med nemt og hurtigt at finde nye konti at følge eller abonnere på. Det udnytter forskellige brugersignaler og algoritmer til at give tilpassede kontoanbefalinger. Oversigten over systemet er illustreret i følgende diagram:

Flere af vores tjenester drives af kontoanbefalingssystemet, f.eks.: forsidetidslinjen, kontoens profilside, klyngefølgning, fanen Forbind, forløb til tilmelding af nye brugere, promoverede konti og relevante personer.

Systemoverblik

Kontoanbefalingssystemet, som driver flere af vores tjenester (f.eks. forsidetidslinjen, kontoens profilside, klyngefølgning, fanen Forbind, forløbet til tilmelding af nye brugere, promoverede konti og relevante personer), består af følgende trin:

Kandidatgenerering

Systemet bruger forskellige signaler til at generere kontokandidater, som målbrugeren (dvs. den bruger, der ser modulet) kan være interesseret i. (Se afsnittet "Signaler" nedenfor for at få flere oplysninger). Alle kandidater genereres ud fra disse signaler.

Blanding og filtrering af kandidater

Efter at have genereret kandidater fra forskellige kandidatkilder, vælger systemet fra hver kandidatkilde baseret på deres historiske præstationer og blander de udvalgte kandidater i en kandidatpulje. Derefter filtrerer systemet kandidater fra ved hjælp af nogle signaler for at sikre kvalitet og sundhed i kontoanbefalingerne.

Rangering af kandidater

Ved at bruge forskellige signaler fra målbrugeren og kandidaterne rangerer systemet kandidaterne baseret på sandsynligheden for, at målgruppen vil følge kandidaten og interagere positivt med vedkommende. (Se afsnittet "Signaler" nedenfor for at få flere oplysninger.)

Signaler

Dette afsnit beskriver listen over signaler, der anvendes af kontoanbefalingssystemet:

Navn på signal

Fra

Beskrivelse

Systemtrin

Brugertilstand

Målbruger,

Kandidat

Intern defineret brugertilstand i 𝕏 baseret på daglig log ind- og post-frekvens.

Rangering

Sprog

Målbruger,

Kandidat

Foretrukket sprog valgt af bruger

Kandidatgenerering, rangering

Geooplysninger (land, IP-adresse, ikke-præcis geolokalisering)

Målbruger,

Kandidat

Ikke-præcise geolokaliseringsoplysninger udledt fra IP-adresser.

Kandidatgenerering, rangering

Klient

Målbruger

Klienttype (f.eks. iPhone, Android, internet osv.)

Rangering

Dage siden tilmelding

Målbruger

Tid siden brugerens tilmelding

Rangering

Telefonbog

Målbruger,

Kandidat

Kontakter i telefonbog

Kandidatgenerering, rangering

E-mailbog

Målbruger,

Kandidat

Kontakter i e-mailbog

Kandidatgenerering, rangering

Interesser

Målbruger

Fulgte interesser (emner)

Rangering

Følger

Målbruger,

Kandidat

Følgere og følgerhandlinger

Rangering

Følger ikke længere

Målbruger,

Kandidat

Følger ikke længere-handlinger

Rangering

Post oprettet

Målbruger,

Kandidat

Handlinger efter oprettelse

Filtrering, rangering

Like

Målbruger,

Kandidat

Like post-handling

Kandidatgenerering, rangering

Synes ikke om

Målbruger,

Kandidat

"Ikke interesseret i"-feedback og fjernelse af likes-handling

Rangering

Repost

Målbruger,

Kandidat

Repost-handling

Kandidatgenerering, rangering

Citat

Målbruger,

Kandidat

Citering af post-handling

Rangering

Omtale

Målbruger,

Kandidat

Omtalehandling

Kandidatgenerering, rangering

Profilvisning

Målbruger,

Kandidat

Profilvisningshandling

Kandidatgenerering, rangering

Post-eksponering

Målbruger,

Kandidat

Post-eksponering

Rangering

Post-klik

Målbruger,

Kandidat

Klik på post-handling

Kandidatgenerering, rangering

Billede udvidet

Målbruger,

Kandidat

Billedudvidelseshandling

Rangering

Eksponering af Hvem kan følges-modul

Målbruger

Eksponering af modulet Hvem kan følges/abonneres på

Rangering

Åbn push-meddelelse

Kandidat

Handling til åbning af push-meddelelse

Rangering

Klik på fanen Meddelelser

Kandidat

Klikhandling på fanen Meddelelser

Rangering

Skjul

Målbruger,

Kandidat

Skjul konto-handling

Rangering

Bloker

Målbruger,

Kandidat

Kontoblokeringshandling

Rangering

Indberet

Målbruger,

Kandidat

Post-indberetningshandling

Rangering

Visningsplacering

Målbruger

Hvor kontoanbefalingsmodulet er (f.eks. forsidetidslinjen, profilsiden osv.)

Rangering

Skaber-kvalifikation (abonnement)

Kandidat

Om kvalificeret til skaberabonnement

Rangering

Log ind-dage

Målbruger

Dage siden sidste log ind

Filtrering, rangering

Sundhedsmærke

Kandidat

Sundhedsmærke (f.eks. NSFW) og score genereret af sundhedsteamet

Filtrering