Få hjælp til din spærrede eller begrænsede konto

Vi kan låse en konto eller sætte midlertidige begrænsninger på visse kontofunktioner, hvis en konto ser ud til at være kompromitteret eller handle i strid med X-reglerne eller servicevilkårene. Hvis du logger ind eller åbner din app og ser en meddelelse om, at din konto er spærret, eller at nogle af dine kontofunktioner er blevet begrænset, skal du følge vejledningen for at gendanne kontoen eller læse videre for flere oplysninger.

Din konto er blevet spærret af sikkerhedsmæssige årsager

Hvis du er logget ind på din konto og ser en meddelelse om, at din konto er blevet spærret af sikkerhedsmæssige årsager, betyder det, at vi har registreret mistænkelig adfærd, og at din konto muligvis er blevet kompromitteret. Hvis du vil låse din konto op, skal du sikre den ved at ændre din adgangskode nu.

Hvis en e-mailadresse er tilknyttet til din konto, har vi også sendt instruktioner til den pågældende mailadresse. Hvis du ikke kan se e-mailen fra os, skal du tjekke mapperne spam, junk og socialt.

Læs tips til, hvordan du holder din konto sikker.

Kontakt vores supportteam, hvis du har brug for yderligere hjælp til at låse din konto op.

Din konto er spærret. Vi skal derfor have bekræftet, at du er indehaver af kontoen

Hvis din konto lader til at udvise automatiseret adfærd som overtræder X-reglerne, kan vi spærre den og anmode om, at du bekræfter, at du er indehaver kontoen.

For at låse kontoen op igen, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din konto.
  2. Kig efter en meddelelse, der informerer om, at Din konto er blevet spærret.
  3. Klik eller tryk på Start.
  4. Indtast dit telefonnummer. Bemærk, at dette telefonnummer vil blive knyttet til din konto.
  5. Du vil modtage en sms eller et telefonopkald med en bekræftelseskode. Det kan tage op til flere minutter, før koden leveres til din telefon.
  6. Når du har indtastet bekræftelseskoden, skal du klikke eller trykke på Indsend for at låse din konto op.

Hvis en e-mailadresse er tilknyttet til din konto, har vi også sendt instruktioner til den pågældende mailadresse. Hvis du ikke kan se e-mailen fra os, skal du tjekke mapperne spam, junk og socialt.

Kontakt vores supportteam, hvis du har brug for yderligere hjælp til at låse din konto op.

Hvis din konto befinder sig i denne tilstand, vil personer som besøger din profil muligvis blive mødt af en meddelelse om, at kontoen har udvist usædvanlig aktivitet, og bede dem om at bekræfte, at de stadig vil se profilen.

Din konto er begrænset, fordi X-reglerne muligvis er blevet overtrådt

Hvis din konto begrænses, fordi X-reglerne muligvis er blevet overtrådt, kan du stadig browse rundt på X, men du vil kun kunne sende direkte beskeder til dine følgere, mens din konto er i denne tilstand. Du vil ikke kunne poste, reposte eller like, og kun dine følgere vil kunne se dine tidligere posts

Vi kan bede dig om at udføre visse handlinger, før vi starter nedtællingen på din begrænsede tilstand. Disse handlinger kan omfatte bekræftelse af din e-mailadresse, tilføjelse af et telefonnummer til din konto eller sletning af posts, der overtræder vores regler.

Hvis du vil gendanne din konto, skal du logge ind og søge efter meddelelsen, der informere om, at Vi midlertidigt har begrænset nogle af dine kontofunktioner. Klik eller tryk på Start, og følg vejledningen for at fuldføre de nødvendige handlinger.

Bemærk: Gentagne overtrædelser af X-reglerne kan medføre permanent suspendering.

Hvis du mener, at din konto er blevet begrænset ved en fejl, kan du appellere ved at kontakte vores supportteam.

Hvis din konto er blevet midlertidigt begrænset, vil personer som besøger din profil muligvis blive mødt af en meddelelse om, at kontoen muligvis har overtrådt X-reglerne, og bede dem om at bekræfte, at de stadig vil besøge profilen.

Nogle af dine kontofunktioner er blevet begrænset på grund af mistænkelig aktivitet

Hvis din konto lader til at have udvist aggressive aktiviteter eller engagementer (f.eks. i forbindelse med at like, reposte og Citér-poste), som overtræder X-reglerne, vil du modtage en meddelelse om, at din kontos funktioner begrænses i et bestemt tidsrum.

Du vil kunne vælge imellem:

• At benytte X i en midlertidigt begrænset tilstand i en specificeret tidsperiode.
  • Følge vores instruktioner for at bekræfte dit telefonnummer eller din e-mailadresse.

Hvis du vil benytte X i midlertidigt begrænset tilstand, kan du blot klikke eller trykke på Fortsæt til X«. Mens kontoen er i begrænset tilstand kan din konto og posts filtreres væk fra bestemte steder på X, herunder fra søgeresultater og meddelelser. Hvis du vælger Fortsæt til X, kan du ikke efterfølgende gå tilbage og vælge verificeringsmuligheden.

Hvis du vil gendanne din konto ved at verificere dit telefonnummer eller din e-mailadresse, skal du klikke eller trykke på Verificer og følge vejledningen. Ved at bekræftelse dit telefonnummer og din e-mailadresse reduceres potentielt automatiseret eller scriptet X-aktivitet.

Bemærk: Hvis din konto lader til at have deltaget i gentagne overtrædelser af X-reglerne eller aggressivt har interageret med andre konti, vil du muligvis ikke få mulighed for at verificere via telefon. I dette tilfælde, vil du kun kunne benytte X i en begrænset tilstand i en specificeret tidsperiode.

Sådan deaktiverer du din spærrede konto

Hvis du vil deaktivere din spærrede konto, henviser vi til vores fejlfindingsindlæg. Du kan også vælge at indsende en anmodning her. Anmodninger kan også rettes til de kontakter, der står angivet under afsnittet "Sådan kontakter du os" i vores privatlivspolitik.

Sådan anmoder du om en kopi af dine personlige oplysninger

Spærrede konti kan sende en anmodning om at få adgang til deres oplysninger her. Anmodninger kan også sendes til de kontakter, der står angivet under afsnittet "Sådan kontakter du os" i vores privatlivspolitik.

Hvis du mener, at din konto er blevet spærret ved en fejl, kan du appellere ved at kontakte vores supportteam.

Nogle af dine kontofunktioner er blevet midlertidigt begrænset

Samtaler er centrale for X, men hvis vi registrerer adfærd, der muligvis overtræder X-reglerne eller hæmmer andres evne til at udtrykke sig frit, kan vi midlertidigt begrænse visse kontofunktioner. Det kan f.eks. betyde, at kun dine følgere kan se din aktivitet på X, herunder posts, likes, Reposts osv. Begrænsning af rækkevidden af potentielt krænkende indhold skaber et mere sikkert miljø og stærkere X-fællesskab.

Når du logger ind og ser denne meddelelse, skal du klikke på Fortsæt til X for at påbegynde nedtællingen for gendannelse af dine kontofunktioner. Du kan læse mere om Xs politik vedrørende krænkende adfærd og finde retningslinjer for vores politik vedr. hadefuld adfærd.