Sådan deaktiveres din konto

Tager du en pause fra X? Vi forstår det godt. Nogle gange er det godt at tage et skridt tilbage fra det hele. Hvis du foretrækker en permanent pause, kan vi også hjælpe dig med det. Følg vores trinvise vejledning til, hvordan du deaktiverer eller sletter din X-konto.

Bemærk: Hvis du har et kontoproblem (f.eks. manglende tweetsforkerte følgere- eller følger-antalmistænkelige direkte beskeder eller potentielt kompromitteret konto), vil deaktivering og genaktivering af din konto ikke løse det. Se vores artikler om fejlfinding eller kontakt X Support.

Deaktivering kontra sletning af din Twitter-konto

Deaktivering af din Twitter-konto er det første skridt til at slette din konto permanent. En deaktivering varer 30 dage. Hvis du ikke får adgang til din konto inden for deaktiveringsperioden på 30 dage, slettes din konto, og dit brugernavn vil ikke længere være knyttet til din konto.

Deaktivering af din Twitter-konto

Deaktivering påbegynder processen for permanent sletning af din Twitter-konto. Dette trin starter et 30-dages vindue, der giver dig mulighed for at beslutte, om du vil genaktivere din konto.

Deaktivering af din Twitter-konto betyder, at dit brugernavn (eller "brugernavn") og offentlige profil ikke vil være synlige på twitter.com, Twitter til iOS eller Twitter til Android.

Sletning af din Twitter-konto

Efter dit 30-dages deaktiveringsvindue slettes din Twitter-konto permanent. Hvis ikke du logger ind på din konto i løbet af 30 dage, fortæller det os, at du ønsker at slette din Twitter-konto permanent. Når din konto er slettet, vil din konto ikke længere være tilgængelig i vores systemer. Du vil ikke kunne genaktivere din tidligere konto, og du vil ikke længere have adgang til gamle Tweets.

Når din konto slettes efter deaktiveringsvinduet på 30 dage, vil andre Twitter-konti kunne registrere sig med dit brugernavn.

De vigtigste ting du skal vide, før du deaktiverer din konto

Her er et par ting, du skal huske på, hvis du har besluttet at deaktiverer eller sletter din Twitter-konto:

• Hvis du sletter din Twitter-konto, slettes dine oplysninger ikke fra søgemaskiner som Google eller Bing, da Twitter ikke har kontrol over disse websider. Der er trin du kan tage i forhold til dette, hvis du kontakter søgemaskinen.
  • Hvis du deaktiverer din Twitter-konto, vil der stadig være omtaler med din kontos brugernavn i andres tweets. Det vil dog ikke længere linke til din profil, da din profil ikke længere vil være tilgængelig. Hvis du ønsker, at indholdet skal gennemgås i henhold til Twitter-reglerne, kan du henvendelse dig her.
  • Du behøver ikke at slette din konto for at ændre brugernavnet eller den e-mail, der er knyttet til din Twitter-konto. Gå til Kontooplysninger for at opdatere dem når som helst.
  • Hvis du logger ind på din konto inden for 30-dage fra deaktiveringen, kan du nemt gendanne din konto.
  • Hvis du ønsker at downloade dine Twitter-data, skal du anmode om dem inden du deaktiverer din konto. Deaktivering af din konto fjerner ikke data fra Twitter-systemer.
  • Twitter kan opbevare visse oplysninger på din deaktiverede konto for at beskytte sikkerheden for platformen og de brugere, der anvender Twitter. Du kan finde flere oplysninger her.

Hvis du har problemer med at administrere din Twitter-konto, kan du se disse tips til håndtering af almindelige problemer inden du vælger at slette din Twitter-konto.

Sådan deaktiveres din konto
Trin 1

Tryk på navigationsmenuikonet , og tryk derefter på Indstillinger og privatliv.

Trin 2

Tryk på Din konto, og tryk derefter på Deaktiver din konto.

Trin 3

Læs oplysningerne om kontodeaktivering, og tryk derefter på Deaktiver.

Trin 4

Indtast din adgangskode, når du bliver bedt om det, og tryk på Deaktiver.

Trin 5

Bekræft, at du vil fortsætte ved at trykke på Ja, deaktiver.

Trin 1

I topmenuen vil du enten se ikonet for navigationsmenuen  eller dit profilikon. Tryk på det dit ikon, og tryk derefter på Indstillinger og privatliv.

Trin 2

Tryk på Konto, og tryk derefter på Deaktiver din konto.

Trin 3

Læs oplysningerne om kontodeaktivering, og tryk derefter på Deaktiver.

Trin 4

Indtast din adgangskode, når du bliver bedt om det, og tryk på Deaktiver.

Trin 5

Bekræft, at du vil fortsætte ved at trykke på Ja, deaktiver.

Trin 1

Klik på ikonet Mere   og klik derefter på Indstillinger og privatliv fra rullemenuen.

Trin 2

Fra fanen Din konto skal du klikke på Deaktiver din konto.

Trin 3

Læs oplysningerne om kontodeaktivering, og klik derefter på Deaktiver.

Trin 4

Indtast din adgangskode, når du bliver bedt om det, og bekræft, at du ønsker at fortsætte ved at klikke på knappen Deaktiver konto.

Hvis du opdager, at du savner X, og der er gået mindre end 30 dage, skal du blot logge ind og følge disse trin for at genaktivere din konto.

Abonnementer og kontodeaktivering

Deaktivering af din X-konto annullerer ikke automatisk et X-abonnement. Hvis du har aktive betalte abonnementer (f.eks. X Blue, Super Follows) købt via X-appen, forbliver de aktive. Du kan administrere disse abonnementer via den platform, hvor du oprindeligt abonnerede. Abonnementer købt på X.com annulleres automatisk, når du deaktiverer din konto.

Sådan annullerer du et X Blue-abonnement

Sådan annullerer du et Super-følger-abonnement

Ofte stillede spørgsmål om deaktivering

Slettes mine direkte beskeder også ved deaktivering af Twitter?

Dine direkte beskeder slettes ikke efter deaktiveringsperioden på 30 dage. Når deaktiveringsperioden udløber og din konto slettes, vil dine direkte beskeder også blive slettet.

Jeg har deaktiveret min konto, men hvorfor bliver den ved med at blive genaktiveret?

Hvis du autoriserede tredjepartsapps for at få adgang til din konto, logger du muligvis indirekte på fra en anden app. Fordi logning på Twitter automatisk genaktiverer din konto, skal du sørge for tilbagekalde tredjepartsapps adgang til din Twitter-konto.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har min adgangskode under deaktiveringen?

Hvis du har mistet det, eller hvis du modtager en meddelelse om, at det er forkert, skal du muligvis nulstille din adgangskode. Prøv at anmode om en e-mail til nulstilling af adgangskoden.

Jeg har anmodet om en e-mail om nulstilling af adgangskoden, men hvad nu, hvis jeg mister adgangen til den e-mailadresse, som er konfigureret med min konto?

Hvis du mister adgangen til din e-mailadresse, der er knyttet til din Twitter-konto, skal du kontakte din udbyder af mailtjenesten. Få hjælp til adgang til din e-mailadresse. Deaktivering kan udføres af en bekræftet kontoindehaver eller efter anmodning fra en bekræftet kontoindehaver. Medmindre du kan kontakte os fra den bekræftede e-mailadresse (eller har adgang til det verificerede mobilnummer, der er knyttet til kontoen), kan vi ikke deaktivere kontoen på dine vegne. Hvis du har adgang til det bekræftede mobilnummer på din konto, kan du anmode om en nulstilling af adgangskoden.

Hvordan deaktiverer jeg min spærrede eller suspenderede konto?

Hvis du vil deaktivere din suspenderede eller låste konto, skal du indsende en anmodning her. Anmodninger kan også rettes til de kontakter, der er angivet i afsnittet “Sådan kontakter du os" i vores privatlivspolitik.

Du kan også få hjælp til at låse din konto op. Få flere oplysninger om administration af din låste eller suspenderede konto, herunder indgivelse af en appel.