Com pots afegir la ubicació a un tuit

Nota: en activar aquesta característica, permets que el X mostri la ubicació des de la qual tuites com a part del tuit.

Pots escollir afegir la ubicació als tuits mitjançant el X per a Android, el X per a iOS, X.com o altres aplicacions mòbils. Per exemple, per donar un context d'ubicació addicional al tuit, hi pots afegir una etiqueta d'ubicació general, com ara "SoMA, San Francisco". En algunes ubicacions, al X per a iOS i al X per a Android, també tens l'opció d'etiquetar el tuit amb el nom d'una empresa, un monument o un lloc d'interès en concret. Aquestes ubicacions les proporcionen Foursquare i Yelp.

A més de l'etiqueta d'ubicació que triïs, si estàs utilitzant el X per a Android o el X per a iOS, el tuit també pot incloure la teva ubicació precisa (és a dir, les coordenades GPS des d'on tuites), que es poden trobar mitjançant l'API del X. Consulta més informació a continuació.

Tuitar amb la ubicació
Per afegir la ubicació als tuits, segueix aquests passos:
Pas 1

Un cop hagis habilitat la ubicació precisa al dispositiu, escriu un tuit com ho faries normalment. Si no has afegit prèviament una ubicació als tuits, veuràs un missatge en què se't demana si vols habilitar la ubicació precisa.

Pas 2

Toca la icona d'ubicació  a la casella de redacció del tuit per obrir una llista de llocs que pots escollir.

Pas 3

Selecciona la ubicació que vols afegir al tuit.

Pas 4

Si adjuntes al tuit una foto feta des de la càmera integrada a l'aplicació i toques la icona d'ubicació, la ubicació precisa (latitud i longitud) s'associarà al tuit i es podrà trobar mitjançant l'API.

Pas 5

A les versions anteriors del Twitter per a iOS, quan tuites, el tuit sempre inclou el nom de la ubicació seleccionada i la ubicació precisa del dispositiu, que es pot trobar mitjançant l'API.

Pas 6

La propera vegada que tuitis mitjançant l'aplicació del Twitter des del mateix dispositiu, la ubicació general es mostrarà automàticament i s'utilitzarà la teva ubicació actual. A les versions del Twitter per a iOS anteriors a la 6.26, la ubicació precisa s'adjunta automàticament al tuit (i es pot trobar amb l'API), juntament amb la ubicació general.

Per deixar d'incloure la ubicació als tuits, segueix aquests passos:
Pas 1

Toca la icona de redacció del tuit.

Pas 2

Toca la icona d'ubicació  per obrir una llista desplegable d'ubicacions.

Pas 3

Veuràs la teva ubicació actual ressaltada. Toca X a la part superior esquerra per eliminar la informació d'ubicació del tuit. D'aquesta manera, aquesta informació no es mostrarà als tuits futurs fins que, en algun moment, decideixis afegir la ubicació a un tuit.

Per afegir la ubicació als tuits, segueix aquests passos:
Pas 1

Un cop hagis habilitat la ubicació precisa al dispositiu, escriu un tuit com ho faries normalment. Si no has afegit prèviament una ubicació als tuits, veuràs un missatge en què se't demana si vols habilitar la ubicació precisa.

Pas 2

Toca la icona d'ubicació  a la casella de redacció del tuit per obrir una llista de llocs que pots escollir.

Pas 3

Selecciona la ubicació que vols afegir al tuit.

Pas 4

Si adjuntes al tuit una foto feta des de la càmera integrada a l'aplicació i toques la icona d'ubicació, la ubicació precisa (latitud i longitud) s'associarà al tuit i es podrà trobar mitjançant l'API.

Pas 5

A les versions anteriors del Twitter per a Android, quan tuites, el tuit sempre inclou el nom de la ubicació seleccionada i la ubicació precisa del dispositiu, que es pot trobar mitjançant l'API.

Pas 6

La propera vegada que tuitis mitjançant l'aplicació del Twitter des del mateix dispositiu, la ubicació general es mostrarà automàticament i s'utilitzarà la teva ubicació actual. A les versions del Twitter per a Android anteriors a la 5.55, la ubicació precisa s'adjunta automàticament al tuit (i es pot trobar amb l'API), juntament amb la ubicació general.

Per deixar d'incloure la ubicació als tuits, segueix aquests passos:
Pas 1

Toca la icona de redacció del tuit.

Pas 2

Toca la icona d'ubicació  per obrir una llista desplegable d'ubicacions.

Pas 3

Veuràs la teva ubicació actual ressaltada. Toca la "X" que hi ha a la part superior esquerra per eliminar la informació d'ubicació del tuit. D'aquesta manera, aquesta informació no es mostrarà als tuits futurs fins que, en algun moment, decideixis afegir la ubicació a un tuit.

Per afegir la ubicació als tuits, segueix aquests passos:
Pas 1

Al menú de navegació esquerre, selecciona la icona Més

Pas 2

Ves a Configuració i privacitat i, després, a Privacitat i seguretat.

Pas 3

A Ús compartit de dades i activitat fora del Twitter, ves a Informació d'ubicació.

Pas 4

Ves a Afegeix informació sobre la ubicació als tuits.

Pas 5

Si la casella està marcada, vol dir que la característica per adjuntar la informació d'ubicació als tuits està activada. Per desactivar la ubicació del tuit, desactiva la casella.

Per eliminar tota la informació d'ubicació adjunta als tuits, fes clic al text vermell que hi ha sota la casella o toca'l i selecciona Suprimeix per confirmar que vols continuar.

Nota: és important que tinguis en compte que el fet de suprimir la informació d'ubicació al X no et garanteix que aquesta informació s'elimini de totes les còpies de les dades que hi hagi en aplicacions de tercers o en resultats de cerca externs. A més, aquesta configuració no eliminarà las ubicacions que s'han compartit per missatge directe.

En algunes zones, tens l'opció d'etiquetar el tuit amb una empresa, un monument o un lloc d'interès en concret. Aquests llocs els proporcionen Foursquare i Yelp. Si creus que algun tuit en concret és abusiu, denuncia'l al X seguint les instruccions que trobaràs aquí.