Ajuda amb un compte compromès

Si no pots iniciar sessió al teu compte

Si no pots iniciar sessió al teu compte, intenta restablir la contrasenya mitjançant el formulari de restabliment de la contrasenya. Prova d'utilitzar aquestes dades teves: nom d'usuari, adreça electrònica i número de telèfon mòbil.  Si continues sense poder iniciar sessió, posa't en contacte amb nosaltres enviant una petició d'ajuda. Assegura't de fer servir l'adreça electrònica que has associat al compte del X compromès. Llavors t'enviarem informació i instruccions addicionals a aquesta adreça de correu electrònic. Quan enviïs la petició d'ajuda, inclou el teu nom d'usuari i la data en què vas tenir accés al teu compte per última vegada.

Si pots iniciar la sessió després de restablir la contrasenya, et recomanem que visitis la nostra pàgina de consells de seguretat del compte per obtenir més informació sobre com evitar que el compte es vegi compromès.

Més informació sobre què pots fer si has perdut l'accés al compte de correu electrònic associat al teu compte del X.

Si no pots iniciar sessió al teu compte

Si encara pots accedir al teu compte però creus que s'ha vist compromès, et recomanem que segueixis els passos següents:

1. Canvia la contrasenya

Canvia la contrasenya immediatament des de la pestanya Contrasenya a la configuració. Selecciona una contrasenya segura (que contingui lletres, números i símbols) que sigui diferent de totes les altres contrasenyes (incloent-hi altres aplicacions i contrasenyes anteriors del Twitter).

2. Pensa en canviar la contrasenya del teu compte de correu electrònic:

Molts comptes compromesos aprofiten els comptes de correu electrònic compromesos. Si hi ha la possibilitat que el teu compte del Twitter hagi estat compromès a través del teu compte de correu electrònic, seria una bona idea canviar també la contrasenya de correu electrònic. Si vols associar el teu compte del Twitter a una adreça electrònica diferent, pots canviar l'adreça des de la teva aplicació del Twitter (iOS o Android) o iniciant sessió a twitter.com i accedint a la pestanya de configuració del Compte. Visita aquest article per obtenir instruccions per actualitzar la teva adreça de correu electrònic i consulta aquest article per obtenir consells addicionals sobre la seguretat dels comptes de correu electrònic.

3. Afegeix l'autenticació de doble factor (2FA) al teu compte:

Afegir l'autenticació de doble factor és una de les millors maneres de protegir el teu compte dels atacants. L'única manera que algú pot tenir d'accedir al teu compte amb l'autenticació de doble factor habilitada és accedir al teu correu electrònic o al número de telèfon vinculat.

4. Revoca les connexions no utilitzades o sospitoses amb aplicacions de tercers:

Amb la sessió iniciada, accedeix a Aplicacions connectades a la teva configuració. Revisa i revoca l'accés a qualsevol aplicació de tercers que no utilitzis ni reconeguis.

5. Tanca les sessions no utilitzades o sospitoses:

Amb la sessió iniciada, accedeix a Sessions a la teva configuració. Revisa i tanca qualsevol sessió que no facis servir o no reconeguis. Per assegurar-te'n més, pots tancar totes les sessions excepte l'"actual".

6. Tanca les sessions no utilitzades o sospitoses:

Amb la sessió iniciada, accedeix a Comptes connectats a la teva configuració. Revisa i desconnecta els comptes que no reconeguis.

Et recomanem que visitis la nostra pàgina de consells de seguretat del compte per obtenir més informació sobre com evitar que el compte es vegi compromès i mantenir-lo segur.

Comparteix aquest article