Com pots protegir i desprotegir els tuits

Quan et registres al X, pots escollir si vols que els tuits que facis siguin públics o si els vols protegir. Obtén més informació sobre la diferència entre els tuits públics i els tuits protegits.

Com pots protegir els tuits
Pas 1

Al menú superior, toca la foto de perfil i, després, Configuració i privacitat.

Pas 2

Toca Privacitat i seguretat.

Pas 3

A Audiència i etiquetatge, arrossega el control lliscant que hi ha al costat de Protegeix els tuits per activar la característica.

Pas 1

Al menú superior, veuràs la icona del menú de navegació  o la del perfil. Toca la icona que tinguis i, després, selecciona Configuració i privacitat.

Pas 2

Toca Privacitat i seguretat.

Pas 3

A Audiència i etiquetatge, activa la casella que hi ha al costat de Protegeix els tuits.

Pas 1

Fes clic a la icona Més  o toca-la.

Pas 3

Ves a Audiència i etiquetatge i activa la casella que hi ha al costat de Protegeix els tuits.

Com pots desprotegir els tuits

• Per desprotegir els tuits, segueix les instruccions anteriors: A la web, desactiva la casella que hi ha al costat de Protegeix els tuits. A l'aplicació del X per a iOS i el X per a Android, arrossega el control lliscant o desactiva la casella que hi ha al costat de Protegeix els tuits.
  • Assegura't de revisar les sol·licituds de seguidors pendents abans de fer públics els tuits. Les sol·licituds que quedin pendents no s'acceptaran de manera automàtica. Si queden pendents, els comptes en qüestió t'hauran de tornar a seguir.
  • Tingues present que, si desprotegeixes els tuits, tots els tuits que hagis protegit anteriorment passaran a ser públics.

Comparteix l'article