Com pots desactivar el compte

Vols fer una pausa del Twitter? T'entenem perfectament. De vegades, és bo allunyar-se una mica de tot el que està passant. També et podem ajudar si el que cerques és un descans permanent. Segueix aquestes instruccions pas a pas per desactivar (o suprimir) el compte del Twitter.

Nota: si tens problemes amb el compte (com ara tuits no visiblesun recompte incorrecte de seguidors o d'usuaris que et segueixen o missatges directes sospitosos, o bé si creus que el compte pot estar en perill), no es resoldran amb la desactivació i reactivació. Consulta els nostres articles de resolució de problemes o contacta amb l'assistència del Twitter.

 

Desactivar o suprimir el compte del Twitter

La desactivació del compte del Twitter és el primer pas per suprimir-lo de manera permanent. Aquest procés dura 30 dies. Si durant aquest període de desactivació de 30 dies no accedeixes al compte, aquest se suprimirà i el teu nom d'usuari deixarà d'estar-hi vinculat.
 

 

Desactivar el compte del Twitter

La desactivació inicia el procés per suprimir el compte del Twitter de manera permanent. Aquest pas inicia un període de 30 dies que et dona marge per decidir si vols reactivar el compte.

La desactivació del compte comporta que el nom d'usuari (o "identificador") i el perfil públic deixin de ser visibles a twitter.com, al Twitter per a iOS i al Twitter per a Android. 
 

 

Suprimir el compte del Twitter

Un cop ha passat el període de desactivació de 30 dies, el compte se suprimeix de manera permanent. El fet de no iniciar la sessió durant aquest període de 30 dies ens fa saber que vols suprimir el compte de manera permanent. Un cop s'ha suprimit el compte, aquest deixa d'estar disponible als nostres sistemes. No podràs reactivar el compte anterior i tampoc no tindràs accés a cap tuit antic.

Un cop suprimit el compte després del període de desactivació de 30 dies, el teu nom d'usuari estarà disponible per al registre d'altres comptes del Twitter.

 

Tot el que has de saber abans de desactivar el compte

Tingues en compte les consideracions següents si has decidit desactivar o suprimir el compte del Twitter:

  • El fet de suprimir el compte no implica la supressió de la teva informació de motors de cerca com ara Google o Bing, ja que el Twitter no controla aquests llocs. Pots seguir aquests passos en cas que contactis amb el motor de cerca.
  • Quan desactivis el compte, se seguiran mostrant les mencions del nom d'usuari als tuits d'altres usuaris. No obstant això, aquest ja no estarà vinculat al perfil, ja que deixarà d'estar disponible. Si vols que es revisi el contingut segons les normes d'ús, pots obrir un cas aquí.
  • No és necessari que suprimeixis el compte del Twitter per canviar-ne el nom d'usuari o el correu electrònic vinculats. Ves a Informació del compte per actualitzar-los sempre que vulguis.
  • Pots restaurar fàcilment el compte iniciant-hi la sessió durant el període de desactivació de 30 dies.
  • Si vols baixar les teves dades del Twitter, ho has de sol·licitar abans de desactivar el compte. Amb la desactivació no s'eliminen les dades dels sistemes del Twitter.
  • És a dir, que el Twitter pot conservar algunes dades sobre el compte desactivat per garantir la seguretat i protecció de la plataforma i els usuaris. En pots trobar més informació aquí.
     

Si tens problemes per gestionar el compte del Twitter, consulta aquests consells per gestionar problemes comuns abans de decidir suprimir el compte.

 
Com pots desactivar el compte
Pas 1

Toca la icona menú de navegació i, després, Configuració i privacitat.

Pas 2

Toca El teu compte i, després, Desactiva el compte.

Pas 3

Llegeix la informació sobre la desactivació i toca Desactiva.  

Pas 4

Quan se't demani, introdueix la contrasenya i toca Desactiva.

Pas 5

Per confirmar que vols continuar, toca Sí, desactiva.

Pas 1

Al menú superior, veuràs la icona del menú de navegació  o del perfil. Toca la icona que tinguis i, després, toca Configuració i privacitat.

Pas 2

Toca Compte i, després, Desactiva el compte.

Pas 3

Llegeix la informació sobre la desactivació i toca Desactiva.  

Pas 4

Quan se't demani, introdueix la contrasenya i toca Desactiva.

Pas 5

Per confirmar que vols continuar, toca Sí, desactiva.

Pas 1

Des del menú desplegable, fes clic a la icona Més  i, després, a Configuració i privacitat .

Pas 2

Des de la pestanya El teu compte, fes clic a Desactiva el compte.

Pas 3

Llegeix la informació sobre la desactivació del compte i, després, fes clic a Desactiva

Pas 4

Introdueix la contrasenya quan se't demani i fes clic al botó Desactiva el compte per confirmar que vols continuar.


Si trobes a faltar el Twitter i no han passat 30 dies, inicia la sessió i segueix aquests passos per reactivar el compte.
 

 

Preguntes més freqüents sobre la desactivació

En desactivar el Twitter, també se suprimeixen els meus missatges directes?

Durant el període de desactivació de 30 dies no se suprimiran els missatges directes. Quan finalitzi aquest període de desactivació i se suprimeixi el compte, també se suprimiran els missatges directes que hagis enviat.

Per què no para de reactivar-se'm el compte si l'he desactivat?

Si has autoritzat aplicacions de tercers a accedir al compte, pot ser que indirectament iniciïs la sessió des d'una altra aplicació. Assegura't de revocar l'accés d'aplicacions de tercers al compte del Twitter, ja que en iniciar la sessió l'accés es reactiva de manera automàtica.

Què passa si no recordo la contrasenya a l'hora de desactivar el compte?

Si no la tens a mà o si reps un missatge en què s'indica que no és correcta, és possible que hagis de restablir la contrasenya. Prova de sol·licitar un correu electrònic per restablir-la.

He sol·licitat un correu per restablir la contrasenya, però què passa si perdo l'accés al correu electrònic que vaig fer servir per configurar el compte?

Si has perdut l'accés al correu electrònic vinculat al compte del Twitter, hauràs de contactar amb el proveïdor de serveis de correu electrònic. Obtén ajuda per accedir al correu electrònic. La desactivació és un procés que l'ha de dur a terme o sol·licitar el propietari confirmat del compte. No podem desactivar el compte en nom teu, tret que puguis contactar amb nosaltres des de l'adreça electrònica confirmada (o que tinguis accés al número de mòbil verificat del compte). Si tens accés al número de mòbil verificat del compte, pots sol·licitar el restabliment de la contrasenya.

Com puc desactivar el compte blocat o suspès?

Per desactivar el compte suspès o blocat, envia una sol·licitud des d' aquí. Les sol·licituds també es poden dirigir als contactes indicats a la secció "Com pots contactar amb nosaltres" de la política de privacitat.

També pots obtenir ajuda per desblocar el compte. Obtén més informació sobre com pots gestionar el compte blocat o suspès, i també sobre com pots presentar una apel·lació.

Comparteix l'article