Com pots desactivar el teu compte

Vols fer un descans del X? Ho entenem. De vegades és bo fer un pas enrere de tot el que està passant. O, si busques un descans permanent, també et podem ajudar. Segueix les instruccions pas a pas sobre com pots desactivar (o suprimir) el compte del X.

Nota:si tens cap problema amb el compte (per exemple, n'han desaparegut tuitsel recompte de seguidors o d'usuaris seguits és incorrectehas rebut missatges directes sospitosos o el compte podria haver-se vist compromès), aquest no es resoldrà desactivant i reactivant el compte. Consulta els nostres articles de resolució de problemes o posa't en contacte amb l'assistència del X.

Desactivació vs. supressió del compte del Twitter

La desactivació del compte del Twitter és el primer pas per suprimir-lo de manera permanent. El procés de desactivació dura 30 dies. Si no accedeixes al compte durant el període de desactivació de 30 dies, el compte se suprimirà i el teu nom d'usuari deixarà d'estar-hi associat.

Desactivació del compte del Twitter

La desactivació inicia el procés de supressió permanent del compte del Twitter. Mitjançant aquest pas s'inicia un període de 30 dies que et dona marge per decidir si vols reactivar el compte.

Si desactives el compte del Twitter, el teu nom d'usuari (o "identificador") i perfil públic deixaran d'estar disponibles a twitter.com, al Twitter per a iOS o al Twitter per a Android.

Supressió del compte del Twitter

Després del període de desactivació de 30 dies, el compte del Twitter se suprimirà de manera permanent. Si no inicies la sessió al compte durant aquest període de 30 dies, ens estaràs indicant que vols suprimir el compte del Twitter de manera permanent. Un cop suprimit, el compte deixarà d'estar disponible als nostres sistemes. No podràs reactivar el compte ni tampoc accedir als tuits que hagis publicat des d'aquest compte.

Una vegada se t'hagi suprimit el compte després del període de desactivació de 30 dies, el teu nom d'usuari passarà a estar disponible perquè altres comptes del Twitter el puguin fer servir a l'hora de registrar-se.

Principals coses que has de saber abans de desactivar el compte

Si has decidit desactivar o suprimir el compte del Twitter, tingues en compte el següent:

• En suprimir el teu compte del Twitter no se suprimirà la teva informació de motors de cerca com ara Google o Bing, ja que el Twitter no control aquests llocs. Aquests són els passos que pots seguir per contactar amb els motors de cerca.
  • Si desactives el teu compte del Twitter, les mencions al nom d'usuari del compte se seguiran mostrant als tuits d'altres usuaris. No obstant això, aquestes mencions ja no enllaçaran amb el teu perfil, perquè ja no estarà disponible. Si vols que el contingut es revisi d'acord amb les normes d'ús, pots obrir una incidència aquí.
  • Si el que vols és canviar el nom d'usuari o l'adreça electrònica associats al teu compte del Twitter, no cal que suprimeixis el compte. Per actualitzar-los, ho pots fer des de la informació del compte en qualsevol moment.
  • Per restaurar fàcilment el compte, només cal que hi iniciïs la sessió durant el període de desactivació de 30 dies.
  • Si vols baixar les teves dades del Twitter, ho hauràs de sol·licitar abans de desactivar el compte. Si desactives el compte, no se n'eliminaran totes les dades dels sistemes del Twitter.
  • El Twitter pot conservar certa informació sobre el compte desactivat per garantir la seguretat de la plataforma i dels usuaris que fan servir el Twitter. En pots trobar més informació aquí.

Si tens cap problema per gestionar el compte del Twitter, dona una ullada a aquests consells sobre problemes habituals abans de decantar-te per suprimir-lo.

Com pots desactivar el compte
Pas 1

Toca la icona del menú de navegació i, a continuació, Configuració i privacitat.

Pas 2

Toca El teu compte i, a continuació, Desactiva el compte.

Pas 3

Llegeix la informació sobre la desactivació del compte i, a continuació, toca Desactiva.

Pas 4

Introdueix la contrasenya quan se't demani i toca Desactiva.

Pas 5

Per confirmar que vols continuar, toca Sí, desactiva'l.

Pas 1

Al menú superior, veuràs la icona del menú de navegació  o la icona del teu perfil. Toca la icona corresponent i, a continuació, toca Configuració i privacitat.

Pas 2

Toca Compte i, a continuació, Desactiva el compte.

Pas 3

Llegeix la informació sobre la desactivació del compte i, a continuació, toca Desactiva.

Pas 4

Introdueix la contrasenya quan se't demani i toca Desactiva.

Pas 5

Per confirmar que vols continuar, toca Sí, desactiva'l.

Pas 1

Fes clic a la icona Més   i, a continuació, fes clic a  Configuració i privacitat al menú desplegable.

Pas 2

A la pestanya El teu compte, fes clic a Desactiva el compte.

Pas 3

Llegeix la informació sobre la desactivació del compte i, a continuació, fes clic a  Desactiva

Pas 4

Introdueix la contrasenya quan se't demani i confirma que vols continuar fent clic al botó Desactiva el compte.

Si trobes a faltar el X i han passat menys de 30 dies, només cal que iniciïs la sessió i que segueixis aquests passos per reactivar el compte.

Subscripcions i desactivació del compte

La desactivació del compte del X no cancel·la automàticament la subscripció al X. Si tens cap subscripció de pagament activa (per exemple, al X Blue o als superseguiments) adquirida per mitjà de l'aplicació del X, aquesta subscripció seguirà activa. Pots gestionar aquestes subscripcions per mitjà de la plataforma on et vas subscriure originalment. Les subscripcions comprades a X.com es cancel·laran automàticament quan desactivis el compte.

Com pots cancel·lar una subscripció al X Blue

Com pots cancel·lar una subscripció als superseguiments

PMF sobre la desactivació

Si desactivo el Twitter, també se suprimiran els meus missatges directes?

Durant el període de desactivació de 30 dies, els teus missatges directes no se suprimiran. Una vegada finalitzat el període de desactivació i suprimit el compte, els missatges directes que hagis enviat també se suprimiran.

M'he desactivat el compte, però per què se segueix reactivant?

Si fas servir alguna aplicació de tercers autoritzada per accedir al compte, hi podries iniciar la sessió indirectament des d'aquesta altra aplicació. Com que l'inici de sessió al Twitter et reactivaria el compte automàticament, assegura't de revocar l'accés de les aplicacions de tercers al teu compte del Twitter.

Què passa si no tinc la meva contrasenya a mà a l'hora de desactivar el compte?

Si no tens la contrasenya a mà o reps un missatge en què s'indica que és incorrecta, és possible que l'hagis de restablir. Prova de sol·licitar un correu electrònic per restablir la contrasenya.

He sol·licitat un correu electrònic de restabliment de la contrasenya, però què passa si he perdut l'accés a l'adreça electrònica que vaig fer servir per configurar el compte?

Si has perdut l'accés a l'adreça electrònica connectada al compte del Twitter, t'hauràs de posar en contacte amb el teu proveïdor de serveis de correu electrònic. Obtén ajuda per a l'accés amb l'adreça electrònica. El titular confirmat del compte és l'únic que el pot desactivar o sol·licitar-ne la desactivació. Si et no pots posar en contacte amb nosaltres des de l'adreça electrònica confirmada (o si no tens accés al número de mòbil verificat del compte), no et podrem desactivar el compte en nom teu. Si tens accés al número de mòbil verificat del compte, podràs sol·licitar el restabliment de la contrasenya.

Com puc desactivar el meu compte blocat o suspès?

Per desactivar un compte suspès o blocat, envia una sol·licitud aquí. Les sol·licituds també es poden adreçar als contactes indicats a la secció "Com pots contactar amb nosaltres" de la nostra política de privacitat.

També pots obtenir ajuda per desblocar el compte. Obtén més informació sobre com pots gestionar el teu compte blocat o suspèsenvia una apel·lació.

Comparteix aquest article