Je posts afschermen of de afscherming van posts opheffen

Als je je registreert bij X, kan je je posts openbaar plaatsen of je posts afschermen. Kijk hier voor meer informatie over het verschil tussen openbare en afgeschermde posts.

Je Tweets afschermen
Stap 1

Tik in het bovenste menu op je profiel-foto en tik vervolgens op Instellingen en privacy.

Stap 2

Tik op Privacy en veiligheid.

Stap 3

Ga naar Doelgroep en Taggen en versleep de schuifregelaar bij Scherm je Tweets af om deze optie in te schakelen.

Stap 1

In het bovenste menu zie je een pictogram voor het navigatiemenu  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt en selecteer Instellingen en privacy.

Stap 2

Tik op Privacy en veiligheid.

Stap 3

Schakel het selectievakje in onder Doelgroep en taggen en naast Je Tweets afschermen.

Stap 1

Klik of tik het pictogram meer .

Stap 2
Stap 3

Ga naar Privacy en veiligheid.

Stap 4

Schakel het selectievakje in onder  Doelgroep en taggen en naast  Je Tweets afschermen.

De afscherming van je posts opheffen

• Als je je posts niet meer wil afschermen, volg je de instructies hierboven. Op het internet schakel je het selectievakje naast Mijn posts afschermen uit. In de X-apps voor iOS en Android sleep je de schuifregelaar of schakel het selectievakje bij de optie Je posts afschermen uit.
  • Controleer je huidige volgverzoeken voordat je je posts openbaar maakt. Uitstaande verzoeken worden niet automatisch geaccepteerd. Als je er niets mee doet, moeten deze accounts je opnieuw gaan volgen.
  • Hou er rekening mee dat bij opheffing van de afscherming van je posts ook alle eerder afgeschermde posts openbaar worden gemaakt.