Hulp bij het koppelen van een telefoonnummer aan je account

Controleren aan welk Twitter-account je telefoon is gekoppeld
  1. Ga op een computer naar X.com. Deze link werkt alleen als je bent uitgelogd bij X.
  2. Klik op de startpagina op de link Je account activeren , zoals hieronder aangegeven.
  3. Vul je telefoonnummer in (met het landnummer) als daarom wordt gevraagd.
  4. Als je telefoonnummer aan een X-account is gekoppeld, ontvang je op je telefoon een sms-bericht met een verificatiecode. Gebruik deze code om te bevestigen dat het mobiele nummer van jou is.
  5. Op de volgende pagina vraagt X je om je X-profielgegevens in te vullen. Je gebruikersnaam is al ingevuld. Deze hoort bij hetzelfde account waar ook je telefoon aan is gekoppeld.

Mogelijke fouten

• Als je nummer is gekoppeld aan een account en je hebt al eerder ingelogd bij X.com, word je in plaats daarvan in de bovenstaande stappen gevraagd in te loggen met je gebruikersnaam en e-mailadres. Een verloren wachtwoord herstellen
  • Als je mobiele nummer niet aan een X-account is gekoppeld, wordt een foutbericht weergegeven. Registreren voor een nieuw account