Je e-mailvoorkeuren bijwerken

Je e-mailvoorkeuren wijzigen
  1. Selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu.
  2. Klik of tik op Meldingen.
  3. Klik of tik op E-mailmeldingen in de zijbalk met instellingen.
  4. Zet de instelling E-mailmeldingen aan of uit.
  5. Schakel de selectievakjes voor meldingen in of uit, afhankelijk van je e-mailvoorkeuren.
  6. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Opmerking: je kan je instellingen voor meldingen ook aanpassen door op de link Uitschrijven onderaan een e-mail te klikken. De optie voor het betreffende type meldingen wordt dan uitgeschakeld. Je kan je voor de meeste communicatie van X afmelden. Als onderdeel van de service van X is het echter belangrijk dat we je wel bepaalde communicatie kunnen sturen, zoals serviceaankondigingen en administratieve berichten.

Activiteit gerelateerd aan jou en je posts

Je kan meldingen ontvangen wanneer jouw posts of Reposts worden gerepost of als leuk gemarkeerd, wanneer je in een post wordt vermeld, als je een nieuwe volger hebt of wanneer iemand van je contacten lid wordt van X. Deze worden verzameld op de pagina met meldingen.

Sinds juni 2017 stuurt X via e-mail een overzicht met verwijzingen naar al je ongelezen meldingen over activiteiten die aan je account gerelateerd zijn, in plaats van afzonderlijke e-mails voor elk type en geval. Dit dient om de hoeveelheid e-mails van X in je inbox te beperken.

Je voor het overzicht aan- of afmelden:

• Je ontvangt het overzicht via e-mail als je er in je instellingen voor gekozen hebt om alle typen afzonderlijke e-mailmeldingen over activiteiten te ontvangen. Je kan voor dit overzicht via e-mail in aanmerking komen als je er eerder voor hebt gekozen alle typen afzonderlijke e-mails voor meldingen over activiteiten te ontvangen.
  • Bepaal of je dit overzicht wil ontvangen door via X.com naar je Instellingen en privacy te gaan. Ga naar het tabblad E-mailmeldingen en selecteer of deselecteer 'E-mail me wanneer je nieuwe meldingen hebt'.

Overzichten via e-mail zijn niet van toepassing op privéberichten. Iedere keer dat je een nieuw bericht ontvangt, krijg je per e-mail een melding, mits je daarvoor in je instellingen gekozen hebt.

Activiteit vanuit je netwerk

X is één van de beste manieren om in realtime het laatste nieuws uit de hele wereld te ontvangen. In deze e-mails vertellen we wat er speelt op X en houden we je op de hoogte van de relevantste en populairste onderwerpen van dat moment.

Updates van X

Af en toe hebben we opwindend nieuws over nieuwe producten of functionaliteit van X of een van onze partners, tips om een X-expert te worden of suggesties voor relevante en interessante accounts die je kan volgen, bijvoorbeeld van personen die je misschien al kent. Als je al een tijd niet bij X bent ingelogd, kunnen we je een update sturen met onderwerpen die je hebt gemist op X en die je misschien wel leuk vindt. We kunnen je via e-mail ook vragen om deel te nemen aan een van de onderzoeksenquêtes die we af en toe houden onder onze gebruikers, zodat we X nog beter kunnen maken. Met deze updates willen we je op de hoogte houden van het laatste en belangrijkste nieuws op X.

Wanneer ontvang ik e-mailmeldingen?

Je kan van X e-mails ontvangen voor de typen communicatie die je in je instellingen hebt geselecteerd onder E-mailmeldingen. Je kan ook af en toe serviceaankondigingen en administratieve berichten ontvangen van X, zoals e-mails waarin je wordt gevraagd het aan je account gekoppelde e-mailadres te bevestigen of e-mails die melden dat je wachtwoord is gewijzigd.

Als je meldingen voor Reposts, antwoorden, vermeldingen, vind-ik-leuks of volgacties inschakelt, ontvang je mogelijk niet voor elk(e) Repost, antwoord, vermelding, vind-ik-leuk of volgactie een melding. We streven ernaar je alleen zo relevant mogelijke e-mails te sturen. Hierdoor kan het zijn dat je bijvoorbeeld geen bericht ontvangt over vermeldingen door accounts die nieuw zijn of waarvan het e-mailadres nog niet is bevestigd. In ons streven je zo goed mogelijk op de hoogte te houden, experimenteren we voortdurend met de frequentie van e-mailmeldingen.