Over meldingen op mobiele apparaten

Mobiele meldingen zijn updates en informatie die naar je mobiele apparaat worden verzonden om je op de hoogte te houden van wat er gebeurt op X.

Je kan kiezen welke meldingen je wilt ontvangen

Met X kan je gemakkelijk bepalen welke typen mobiele meldingen je wil inschakelen. Hieronder volgt een lijst met verschillende typen meldingen die je kan ontvangen:

• Vermeldingen van je account (inclusief foto's waarin je bent getagd)
  • Antwoorden
  • Reposts van je posts
  • Vind-ik-leuks
  • Nieuwe volgers
  • Privéberichten
  • Contactpersonen die zich registreren bij X
  • Aanbevelingen
  • Hoogtepunten
  • Nieuws
  • Momenten
  • Spaces
  • Crisis- en noodwaarschuwingen
  • Introductie van nieuwe functies
  • Schakel postmeldingen in voor accounts die jij volgt en waarvan je de posts of live video's niet wil missen.
Pushmeldingen ontvangen via Twitter
Pushmeldingen aanpassen:
Stap 1

Tik in het bovenste menu op je profielafbeelding.

Stap 2

Selecteer Instellingen en privacy.

Stap 3

Tik op Meldingen en dan op Voorkeuren.

Stap 4

Tik op Pushmeldingen  en selecteer welke typen meldingen je wil ontvangen.

Tip: raadpleeg ook onze instructies voor probleemoplossing in iOS.

Meldingen ontvangen wanneer een account dat jij volgt iets Tweet of een live video uitzendt:
Stap 1

Ga naar de profielpagina van het desbetreffende account en tik op het pictogram meldingen

Stap 2

Kies tussen twee soorten meldingen: Alle Tweets of Alleen Tweets met live video.

Stap 3

Tik op je keuze.

Tweetmeldingen bekijken van accounts die jij volgt:
Stap 1

Tik in het bovenste menu op je profielafbeelding.

Stap 2

Selecteer Instellingen en privacy.

Stap 3

Tik op Meldingen en dan op Voorkeuren.

Stap 4

Tik op Pushmeldingen.

Stap 5

Tik op Tweets.

Tweetmeldingen uitzetten van accounts die jij volgt:
Stap 1

Ga naar de profielpagina van het desbetreffende account en tik op het pictogram gemarkeerde meldingen

Stap 2

Selecteer Geen.

Pushmeldingen aanpassen:
Stap 1

In het bovenste menu zie je een pictogram voor het navigatiemenu  of je profielpictogram. Tik op het pictogram dat jij hebt en selecteer Instellingen en privacy.

Stap 2

Tik op Meldingen.

Stap 3

Tik op Voorkeuren.

Stap 4

Tik op Pushmeldingen en selecteer welke typen meldingen je wil ontvangen.

Meldingen ontvangen wanneer een account dat jij volgt iets Tweet of een live video uitzendt:
Stap 1

Ga naar de profielpagina van het desbetreffende account en tik op het pictogram meldingen

Stap 2

Vink het selectievakje naast Accountmeldingen aan.

Stap 3

Kies in het pop-upvenster tussen twee soorten meldingen: Alle Tweets of Alleen Tweets met live video.

Stap 4

Tik op je keuze.

Tweetmeldingen bekijken van accounts die jij volgt:
Stap 1

In het bovenste menu zie je een pictogram voor het navigatiemenu  of je profielpictogram. Tik op het pictogram dat jij hebt en selecteer Instellingen en privacy.

Stap 2

Tik onder Meldingen op Voorkeuren.

Stap 3

Tik op Pushmeldingen.

Stap 4

Tik op Tweets.

Tweetmeldingen uitzetten van accounts die jij volgt:
Stap 1

Ga naar de profielpagina van het desbetreffende account en tik op het pictogram gemarkeerde meldingen

Stap 2

Selecteer Geen.

Als je de limiet voor pushmeldingen hebt bereikt op je apparaat: als je een foutbericht ontvangt dat je slechts 25 apparaten aan je account kan koppelen, betekent dit dat je de limiet hebt bereikt en dat je geen nieuwe bestemmingen voor pushmeldingen kan maken. Je kan bestemmingen voor pushmeldingen die je niet langer gebruikt wissen. Voer daarvoor de volgende stappen uit:
Stap 1

Log in bij twitter.com op een desktop- of laptopcomputer.

Stap 2

Klik op je profielpictogram en selecteer Instellingen en privacy.

Stap 3

Klik op Applicaties.

Stap 4

Trek toegang in voor de app van Twitter voor Android.

Stap 5

Ga vervolgens naar de instellingen voor apps op je mobiele Android-apparaat.

Stap 6

Selecteer de app van Twitter en tik op Verwijderen.
Opmerking: Je account wordt niet verwijderd als je de app van je apparaat verwijdert.

Stap 7

Ga vervolgens op je mobiele Android-apparaat naar de Google Play Store en zoek naar Twitter.

Stap 8

Installeer de app van Twitter voor Android.

Stap 9

Wanneer je de app hebt geopend en bij je account bent ingelogd, ga je naar Instellingen en privacy om de pushmeldingen opnieuw in te stellen.

Meldingen op een Kindle Fire of andere tablet:

• Pushmeldingen worden niet ondersteund op tablets, zelfs wanneer Twitter voor Android is geïnstalleerd.
  • In deze gevallen zijn de instellingen voor meldingen afhankelijk van de synchronisatie-instelling en het synchronisatie-interval waarmee in de app nieuwe vermeldingen, vind-ik-leuks, Retweets, volgers, privéberichten of Tweets worden opgehaald.
  • Meldingen worden alleen weergegeven wanneer het apparaat actief is. Er worden geen meldingen weergegeven wanneer het apparaatscherm is uitgeschakeld of in stand-by staat. Meldingen worden wel in de statusbalk weergegeven wanneer het apparaat weer wordt geactiveerd.