Meerdere accounts beheren

Als je meer dan een X-account hebt, kan je deze eenvoudig toevoegen en gebruiken vanuit je X-app voor iOS of Android en op een desktopcomputer via mobile.X.com, X Lite of X voor Windows.

Extra accounts toevoegen
Voor iOS:
Stap 1

Tik op het icoon navigatiemenu.

Stap 2

Tik op het icoon meer.

Stap 3

Hier kan je een nieuw account aanmaken of een bestaand account toevoegen.

Stap 4

Zodra je de aanvullende account(s) hebt toegevoegd, kan je deze accounts bereiken door te tikken op het profielicoon van het account dat je wil gebruiken en vervolgens te tikken op de kleinere, aanvullende profieliconen naast het  icoon. Tik nogmaals op het navigatiemenu om terug te gaan.

Opmerking: hier vind je hulp bij het registreren voor een nieuw account via je iOS-app. Of ontdek hoe je je wachtwoord kan resetten.

Voor Android:
Stap 1

In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.

Stap 2

Tik op het icoonpijl omlaag  in de header.

Stap 3

Hier kan je een nieuw account aanmaken of een bestaand account toevoegen.

Stap 4

Nadat je je extra account hebt toegevoegd, kan je schakelen tussen accounts door op de pijl omlaag in de header te tikken.

Opmerking: hier vind je hulp bij het registreren voor een nieuw account via je Android-app. Of ontdek hoe je je wachtwoord kan resetten.

Hoe kan ik op een desktopcomputer inloggen bij meer dan één X-account tegelijk?

• Klik in het zijmenu op je profielicoon.
  • Selecteer het icoon meer  of het plus-icoon .
  • Hier kan je een bestaand account toevoegen.
  • Zodra je je account(s) hebt toegevoegd, kan je wisselen van account door te klikken op je profielicoon en vervolgens op de kleinere, extra profieliconen naast het icoon meer .

Hoe kan ik via mobile.X.com inloggen bij meer dan één X-account tegelijk?

• Tik linksboven op je profielicoon.
  • Tik op het icoon meer .
  • Hier kan je een bestaand account toevoegen.
  • Zodra je je account(s) hebt toegevoegd, kan je wisselen van account door lang te drukken op je profielicoon en vervolgens te tikken op de kleinere, extra profieliconen naast het icoon meer .

Hoe kan ik in X Lite inloggen bij meer dan één X-account tegelijk?

• Tik linksboven op je profielicoon.
  • Selecteer het icoon meer .
  • Hier kan je een bestaand account toevoegen.
  • Zodra je je account(s) hebt toegevoegd, kan je wisselen van account door lang te drukken op je profielicoon en vervolgens te tikken op de kleinere, extra profieliconen naast het icoon meer .

Hoe kan ik in X voor Windows inloggen bij meer dan één X-account tegelijk?

• Klik linksboven op je profielicoon.
  • Selecteer het icoon meer .
  • Hier kan je een bestaand account toevoegen.
  • Zodra je je account(s) hebt toegevoegd, kan je wisselen van account door te klikken op je profielicoon en vervolgens op de kleinere, extra profieliconen naast het icoon meer .

Kan ik twee of meer X-accounts samenvoegen of combineren tot één account?

Momenteel bieden wij geen manier om meerdere accounts samen te voegen tot één account of om gegevens (posts, berichten over volgen of volgers) te migreren van het ene account naar het andere.