Over interactiestatistieken voor Momenten

Je kan interactiestatistieken voor jouw eigen Momenten zien op X.com.

Statistieken voor Momenten bekijken

1. Ga naar het tabblad Momenten op je profielpagina.
  2. Klik op het icoon  bovenaan het Moment.
  3. Selecteer Analyses bekijken.

Je kan deze statistieken ook direct vanuit je Moment bekijken: klik bovenaan de Moment-pagina op het icoon meer  en selecteer Analyses bekijken om je statistieken te bekijken.

Opmerking: wij geven de statistieken van Momenten voor Momenten die zijn gemaakt op of na 23 december 2016. De statistieken worden elke minuut bijgewerkt. Deze functionaliteit is momenteel alleen beschikbaar op internet.

Definities

• Openacties: het aantal keer dat je Moment is bekeken.
  • Unieke openacties: het aantal unieke accounts dat jouw Moment heeft bekeken.
  • Vind-ik-leuks: het aantal keer dat je Moment als leuk is gemarkeerd.
  • Deelacties: het aantal keer dat je Moment is gedeeld via de knop posten.
  • Voltooiingsratio: het percentage unieke accounts dat het einde van je Moment heeft bereikt.