Web- en browsermeldingen inschakelen

Een webmelding is een pop-up die verschijnt in je webbrowser die je op de hoogte stelt van dingen die gebeuren op X wanneer je op X.com bent en bent ingelogd bij je account. Wanneer je Chrome of Firefox gebruikt, kan je ook browsermeldingen inschakelen, waarmee je meldingen kan ontvangen wanneer ze plaatsvinden, waarbij het niet uitmaakt of je op X.com bent.

Je kan meldingen krijgen voor dingen zoals privéberichten, volgers, vind-ik-leuks, antwoorden op je posts, vermeldingen en Reposts van je posts.

Vanuit een webmelding kan je vervolgens een post of privébericht beantwoorden, een post reposten of leuk vinden, of iemand terugvolgen.

De voorkeuren voor je webmeldingen beheren
  1. Log in bij X.com.
  2. Klik op het profielicoon en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu.
  3. Klik in de zijbalk met instellingen op Webmeldingen.
  4. Schakel de selectievakjes voor meldingen die je wil ontvangen in of uit, of wijzig de selecties in het vervolgkeuzemenu om meldingen te zien onder Geselecteerd voor jou (op basis van wie jij volgt) of Van iedereen.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
Browsermeldingen inschakelen
  1. Log in bij X.com met de Chrome- of Firefox-browser.
  2. Klik op het profielicoon en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu.
  3. Klik in de zijbalk met instellingen op Webmeldingen.
  4. Klik naast Browsermeldingen inschakelen op Aanzetten. Je kan deze instelling op een later tijdstip altijd uitschakelen.

Wanneer ontvang ik web- of browsermeldingen?

Of je nu gekozen hebt voor web- of browsermeldingen onder Geselecteerd voor jou of Van iedereen, we streven ernaar om jou alleen op de meest relevante momenten een melding te sturen. Het is dus mogelijk dat je niet voor elke activiteit die aan jou en je posts is gerelateerd, een melding ontvangt. Klik op het tabblad Meldingen om een volledige lijst met je interacties te bekijken.

Hoe stel ik pushmeldingen in op mijn mobiele apparaat?

Pushmeldingen op mobiele apparaten worden afzonderlijk van je webmeldingen ingesteld. Hier vind je meer informatie over pushmeldingen.